«مهدی زندیه وکیلی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: اورژانس استان باید بهصورت ضربتی برای مشخص شدن علل دقیق این مشکل بررسیهای لازم را انجام دهد.
وی بیان کرد: افزایش شمار قربانیان حوادث رانندگی امسال استان ممکن است بهدلایل تاخیر در اعزام تیمهای امداد و نجات، افزایش سرعت رانندگان و بیاحتیاطی و شدت تصادفها باشد و نیاز است در اسرع وقت با حساسیت لازم این موضوعات بهصورت کارشناسی نقد و نظر شده و تصمیمات بازدارنده و موثر اتخاذ شود.
معاون عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: این استان بیشترین آزادراه کشور را دارد و جادههای برونشهری آن از پرترددترین راهها است اما حوزه هوشمندسازی ترافیک در این خطه نواقصی دارد و میطلبد تا مسئولان کشوری نگاه ویژه به آن داشته باشند.
زندیه وکیلی اظهار داشت: برخورداری استان در مقوله هوشمندسازی ترافیک حتی از برخی از استانهای کشور که آزادراه کمی دارند نیز کمتر است و توجه به این امر یکی از علل مهم در کاهش تصادفات و تلفات ناشی از این حوادث است.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستاییدر استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راههای روستایی تشکیل داده است.
روزانه حدود ۴۹۰ هزار وسیله نقلیه از جادههای استان مرکزی تردد میکنند.