مرتضی بلالی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا، با بیان اینکه هم اینک ۱۲ دفتر خدمات ارتباطی روستایی در این استان فعال است، افزود: فعال کردن دفاتر جدید ICT روستایی در دستورکار این اداره کل قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این دفاتر نقش موثری در صرفهجویی هزینه، زمان و کاهش مشکلات ترد مردم از روستاها به شهرها دارند، گفت:براساس برنامه ششم توسعه، دغدغه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش خدمات با سرعت بالا و هزینه کم به مناطق روستایی است.
بلالی افزود:ارائه حداقل چهار خدمت الکترونیکی اصلی دولت سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی در ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در کشور امکانپذیر است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه باید ۳۰ درصد مبادلات تجاری مردم از طریق تجارت الکترونیکی انجام شود، ادامه داد: مسئولان دفاتر ICT در روستاها میتوانند از طریق توسعه کسب و کار الکترونیکی اشتغالزایی و کسب درآمد کنند.
وی یادآور شد: همچنین برای ارتقای وضعیت ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری در دولتهای یازدهم و دوازدهم، توسعه شبکه موبایل و اینترنت پر سرعت در روستاها مورد توجه جدی قرار گرفت.
بلالی تصریح کرد: اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات و اتصال رایگان مدارس به شبکه ملی از دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید برای بهبود حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان است که تاکنون یکهزار و ۲۷۰ مدرسه به شبکه اطلاعات متصل و ۱۶۵ مرکز آموزشی دارای اولویت نیز در فرایند انجام قرار دارد.
وی اظهار داشت: اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای تحقق اهداف دولت در این حوزه، همزمان با سال "جهش تولید" برنامههای کارشناسی، علمی و عملیاتی را در دستورکار خود داده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: دولت با این اقدام ثابت نشان داده است که برقراری عدالت اجتماعی در تمامی نقاط شهری و روستایی از مهمترین اولویتها و نیازهای توسعهای است.
وی افزود: اجرای این طرحها در اشتغالزایی، کاهش نرخی بیکاری، رونق اقتصادی، ارتقای خدمات رفاهی، کم شدن شکاف دیجیتالی، توسعه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات، و توسعه زیرساختهای ارتباطی نقشآفرین است.
بلالی تصریح کرد: توسعه خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرهای استان از مهمترین راهکارهای افزایش خدمات کمی و کیفی با هدف ارتقای رفاه عمومی شهروندان جزو برنامههای اولویتدار این اداره است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است که نزدیک به ۹۰۰ روستا در این استان وجود دارد.