دکتر عباس تقیزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تشریح مزیت های فضای مجازی در فرهنگ سازی بیان داشت: کاربران در این فضا می توانند به زبان های مختلف فرهنگ خود را به اشتراک با دنیا بگذارند زیرا قرار نیست که همیشه ما دریافت کننده در این فضا باشیم.
مشاور رسانه ای استانداری کرمان با تاکید بر اینکه در فضای مجازی رفتارها و مسائل اجتماعی نیازمند آموزش هستند و در این زمینه نیز میتوانیم محتوا ایجاد کنیم اظهار داشت : یکی از مزایای فضای مجازی در بخش دولتی این است که مردم از طریق مسیرهای امن و زیرساختهای بومی میتوانند نقطه نظرات خود را به مسئولان منتقل کنند.
مولف کتاب "سواد رسانه ای، مفاهیم بنیادی و آموزشی "با بیان اینکه کشور ما مورد تحریم ظالمانه قرار گرفته است و از این طریق می توانیم صدای توانمندی خودمان را به گوش جهانیان برسانیم تصریح کرد: ارتباطات در این فضا کمک می کند که نبود همدیگر را جبران کنیم اما اگر این فضا جایگزین ارتباطات واقعی ما شود به عنوان آسیب اجتماعی تلقی میشود.
دکتر تقیزاده افزود: با توجه به واقعیتهایی که در سطح کشور وجود دارد، نیاز است سیستم دولت از سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای مردم نهاد در راستای آموزشهای سواد رسانهای حمایت کند زیرا تولید محتوای خوب هزینه بر است و لازم است یکسری مشوقهایی در این زمینه در نظر گرفته شود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه سازمانهای فرهنگی از قبیل مساجد و رسانهها نیز می توانند به آموزش سواد رسانهای در جامعه کمک کنند اما لازم است در این حوزه سیاستگذاری انجام شود ادامه داد: در زمینههای مختلف بخشی نگری داریم و هرسازمان اجرایی برای خودش تصمیمگیری می کند و اگر سیاست اصولی در این زمینه انجام شود بسیاری از موازی کاریها از بین میرود و همچنین کمک می شود تا بهترین محتوا در زمنیه آموزش سواد رسانهای تولید شود.
مشاور رسانه ای استاندار کرمان در حوزه رسانه و روابط عمومی تصریح کرد: با توجه به نیاز جامعه باید سیاستگذاری عمیقی در حوزه فضای مجازی داشته باشیم تا بازنده آسیبهای این فضا نباشیم.