به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی روز سهشنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: ما میتوانیم با بیش از ۷۰ هزار سخنرانی حداقل در خطبههای نماز جمعه آن را تبدیل به گفتمان کنیم البته گفتمان بر اساس گفت و گو و قانع کردن دو طرفه بوده و سلبی نیست.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر دارای ملزوماتی است، افزود: در این فریضه باید اخلاص وجود داشته باشد به این معنی که فرد چرایی انجام امر به معروف و نهی از منکر را بداند.
وی تقوای الهی را یکی دیگر از ملزومات این فریضه دانست و اضافه کرد: ضمن انجام امر به معروف و نهی از منکر انسان نباید آبروی دیگران را بریزد.
حجت الاسلام پورذهبی با اشاره به اینکه تذکر به مسوولین در خفا و تشویق در جمع باشد، یادآور شد: دولت از حاکمیت و حاکمیت از دولت جدا نیست.
وی تاکید کرد: انتقاد باید باشد اما طبع بالا داشته باشیم و نمیشود اسرار شخصی افراد فاش شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه در شرایط سخت کنونی اقتصادی و شیوع بیماری، معروف تکریم ارباب رجوع را اجرایی کنیم، گفت: در برخی ادارات بی احترامی و بی توجهی به مراجعین دیده میشود، کارکنان ادارات طوری رفتار کنند که فرد وقت خروج از ادارهای گلوله آتش نشود.
حجتالاسلام پورذهبی افزود: تقریب و وحدت میان مذاهب و قومیتها در استان کردستان یک معروف است و باید جدی گرفته شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان هم در این نشست گفت: شیعه و سنی با اهدای خون خود دست در دست هم برای ایجاد امنیت و دفاع از کیان اسلامی تلاش کردند و معنی واقعی وحدت و برادری را به اثبات رساندند.
محمود اللهمرادی اظهار داشت: هر کس بحث بومی و غیربومی را در کردستان مطرح میکند در مسیری که دشمن طرح ریزی کرده است حرکت میکند.
وی اضافه کرد: کسی در کردستان دولت را جدا از حاکمیت نمیداند و اگر کاستیهایی وجود داشته باشد موجب تضعیف نظام میشود.
اللهمرادی با اشاره به رعایت حقوق مردم توسط مسوولان، افزود: مردم فقط از مسوولان انتظار دارند ماموریت و وظیفه خود را به درستی انجام دهند و چیزی بیش از این از مسوولان نمیخواهند.
وی با اشاره به اینکه کارهای فرهنگی هدفند باید در یک فرایند طولانی انجام و از امور متفرقه دوری شود، یادآور شد: تلاش همه باید رفع مشکلات اقتصادی و کاهش فشار بر مردم باشد.
مدیرکل صدا و سیما کردستان هم در این نشست گفت: فضای مجازی به معضلی تبدیل شده و با حواشی که ایجاد میکند مسوولان را از رسیدن به وظایف اصلی منحرف کرده است.
جعفر عبدالملکی اضافه کرد: فضای مجازی نمود زندگی مصرفی شده و شاهد زیر پا گذاشتن اخلاق و حمله و توهین به افراد در جامعه هستیم.
وی مخاطرات امنیتی، به خطر افتادن حریم خصوصی و جابجایی واقعیت و ناراستی را از دیگر تبعات فضای مجازی اعلام کرد و افزود: باید با آموزش مخاطبان آنها را در مقابل پیامهای بیگانگان مصون کرد.