گروه‌های امر به معروف در کشور به ۱۰ هزار مورد می‌رسد

سنندج  - ایرنا  - قائم‌ مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: افزایش گروه‌های جهادی تخصصی فریضه امر به معروف و نهی از منکر به ۱۰ هزار اکیپ تا سال ۱۴۰۰ هدف‌گذاری شده است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام روح‌الله میرزایی عصر روز چهارشنبه در جلسه امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با اشاره به اینکه مسوولان ما نباید بواسطه مسوولیت احساس کنند که حصاری دور آنها قرار دارد و کسی نمی‌تواند از آنها انتقاد داشته باشد اظهار داشت: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر باید به نحوی عمل کنند که مخاطب و ارباب رجوع بتواند به آن دستگاه امر به معروف و نهی از منکر کند.

وی با بیان اینکه مردم مسائل خود را به ستاد امر به معروف و نهی از منکر می‌گویند اما باید بتوانند مسوولان جامعه را امر به معروف و نهی از منکر کنند یادآور شد: رهبر معظم انقلاب بارها در جلسات متعدد فرموده‌اند مرا امر به معروف و نهی از منکر کنید این یعنی مردم اجازه حرف زدن در خدمت ایشان را دارند.

حجت الاسلام میرازیی اضافه کرد: افرادی به عنوان هنرمند، نخبه و دانشجو در محضر رهبری به راحتی صحبت می‌کنند و از مشکلات سخن می‌گویند و امر به معروف و نهی از منکر کرده و در واقع الگویی برای این فریضه هستند.

وی با اشاره به اینکه باید فرهنگی ایجاد شود که همه مردم بتوانند امر به معروف و نهی از منکر بکنند چون این کار یک نظارت عمومی در جامعه را محقق می‌کند تاکید کرد: اگر مردم بتوانند به راحتی امر به معروف و نهی از منکر کنند شاهد کاهش قابل توجه آسیب‌های اجتماعی خواهیم بود.

قائم‌ مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه استان کردستان در حوزه فعالیت گروه‌های جهادی تخصصی امر به معروف و نهی از منکر رتبه چهار را به خود اختصاص داده است افزود: افزایش گروه‌های جهادی تخصصی این فریضه به ۱۰ هزار گروه تا سال ۱۴۰۰ هدف‌گذاری شده است.

حجت‌الاسلام میرزایی اضافه کرد: اینکه در بخش خانه‌های استیجاری و خانه‌های بوم‌گردی اگر مشکلاتی وجود دارد باید رفع شود چون نمی‌توان صنعت گردشگری بعنوان که یکی از پردرآمدترین و اشتغال‌زاترین حوزه‌ها را تعطیل کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان هم در این نشست گفت: عدم نظارت مدیران بر زیرمجموعه‌ها از مشکلاتی است که مردم و ارباب رجوع به آن انتقادهای زیادی دارند.

محمود الله مرادی با بیان اینکه خانه‌های اجاره‌ای در مناطق مرزی به یک معضل جدی تبدیل شده است که باید به صورت ویژه در این راستا اقدام شده، قانون اعمال و نظارت‌ها بیشتر شود افزود: بارها این مشکل را به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان تذکر داده‌ایم.

وی اضافه کرد: برگزاری تورهای مختلط از دیگر نکاتی است که بسیار نگران کننده است و باید تدابیر لازم در این راستا اندیشیده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha