شهرکرد- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: پس از سال‌ها در دولت دوازدهم و در سازمان فنی و حرفه‌ای، آموزش‌های ارائه شده متناسب با نیاز بازار کار مورد آمایش قرار گرفت و استانداردسازی و متناسب‌سازی شد.

غلامرضا پناه روز چهارشنبه در نشست هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به خدمات ارائه شده از سوی این وزاتخانه افزود: با مدیریت فعلی سازمان فنی و حرفه‌ای و به کارگیری برآیند علمی، خلایی که سال‌ها در این سازمان وجود داشت، برطرف شد و اکنون آموزش‌های این سازمان با نیازهای روز متناسب شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا سند آمایش در حوزه آموزش‌های مهارتی در کشور تدوین و روی این سند در استان‌ها کار می‌شود تا آموزش‌ها متناسب با نیاز و ظرفیت‌های هریک از استان‌ها باشد.
پناه تصریح کرد: بنا بر گزارش‌های سازمان فنی و حرفه‌ای ۴۰ درصد مهارت‌آموزان این نهاد دانش‌آموختگان دانشگاهی هستند که این موضوع نشانگر آن است که هنوز در آموزش‌های دانشگاهی با چالش مواجه هستیم و این نیاز از سوی فنی و حرفه‌ای پوشش داده می‌شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به خدمات ارائه شده در حوزه دولت الکترونیک و بیمه‌های تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: دیجیتال شدت دفترچه‌های بیمه از پایان مهر در کشور آغاز شده و امید است به زودی در همه کلینیک‌ها و مراکز درمانی توسعه یابد تا بر اساس آن ۴۵ میلیون دفترچه کاغذی بیمه حذف و در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود.

پناه، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را از دیگر خدمات قابل توجه این وزارتخانه برشمرد و افزود: هرچند به واسطه نرخ بالای تورم این همسان‌سازی در زندگی بازنشستگان محسوس نیست اما با توجه به شرایط اقتصادی کنونی اقدام ارزشمندی در این حوزه بوده است.

وی همچنین به چالش‌های کرونا و مشکلات ناشی از آن اشاره کرد و گفت: با وجود این با صرف هزینه و تدبیر به کار گرفته شده در رعایت پروتکل‌های بهداشتی نرخ ابتلا به کرونا در مراکز نگهداری سالمندان بهزیستی از متوسط جامعه کمتر است.

پناه با تاکید بر تشکیل منظم شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانها، خاطرنشان کرد: تبادل اطلاعات، هم‌افزایی و تشریک مساعی می‌تواند بسیاری از نیازمندی‌ها و مشکلات را برطرف کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در این استان در خصوص مهار نرخ بیکاری، اظهار داشت: کاهش این نرخ نیاز به مساعدت و حمایت بیش از پیش نهادهای بالادستی است.

حفیظ‌الله فاضلی افزود: دولت تدبیر و امید تسهیلات خوبی به ویژه در حوزه اشتغال پایدار روستایی و عشایری به این استان اختصاص داده که با اهتمام دستگاه‌ها جذب شده اما این استان همچنان نیازمند حمایت و اختصاص اعتبارات بیشتر است.

به گزارش ایرنا،در این نشست به بررسی چالش‌هایی نظیر تکمیل چارت سازمانی و کمبود نیروی انسانی، کمبود امکانات و تجهیزات، فرسودگی ساختمان‌ها و ضرورت سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری شستا در این استان پرداخته شد.