«طیب میرزایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: اجرای مراحل عارضهیابی واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی استان مرکزی از اوایل سال جاری کلید خورده و این مهم در راستای حمایت اصولی برای راهاندازی مجدد این واحدها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: اختلاف بین شرکا، استیجاری بودن واحد تولیدی، نبود بازار فروش و کمبود سرمایه در گردش مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی راکد استان مرکزی گزارش شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی اظهار داشت: با پیگیریهای این شرکت و برگزاری دورههای آموزشی، بازاریابی و حل اختلاف شرکا و همکاری استانداری، سازمان صمت و برخی بانکهای عامل تا کنون ۳۱ واحد صنایع تولیدی راکد این استان به چرخه کار بازگشته و تا پایان سال نیز بر اساس برنامههای حمایتی اعمال شده شمار دیگری از این واحدها راهاندازی مجدد میشوند.
میرزایی کمبود زمین قابل واگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی را از مشکلات شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی عنوان کرد و گفت: ۵۹ قرارداد همکاری با متقاضیان در عرصههای واگذار شده صنعتی بلاتکلیف امسال فسخ و ۱۲ هکتار زمین نیز آزادسازی شد که پس از یک فرآیند اداری به متقاضیان مستعد سرمایهگذاری واگذار میشود.
وی اضافه کرد: ۲۰۰ پرونده نیز در خصوص زمینهای واگذار شده بلااستفاده در دست بررسی است که بهزودی تعیین تکلیف میشوند و این اراضی آزاد شده در اختیار صنعتگران و تولیدکنندگان واقعی قرار میگیرند.
میرزایی اظهار داشت: ۱۳۲ نشست حل اختلاف در سال جاری با افرادی که زمین از شهرکهای صنعتی دریافت و اقدامی در این اراضی نکردهاند، تشکیل شد که ۵۹ مورد بهدلیل شرایط اقتصادی و نبود دستگاههای مورد نیاز امکان ساخت نداشتند و در این راستا فرصت دوباره به آنها داده شد اما بقیه که کفایت و انگیزه برای بهرهوری صنعتی از آنها نبود، فسخ قرارداد شد.
۳۸ شهرک و ناحیه صنعتی در استان مرکزی فعالیت میکنند.