تهران- ایرنا- مدیر بنیاد مصطفی (ص) گفت: با توجه به درخواست کشورهای اسلامی برای برگزاری آیین جایزه مصطفی (ص)، چهارمین آیین برگزیده های این جایزه در سال ۱۴۰۰ در یکی از کشورهای اسلامی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی صفاری نیا روز یکشنبه در آیین رونمایی از سردیس برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی (ص) در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس که به صورت مجازی برگزار شد، افزود:یکی از برنامه های که درحال حاضر در این بنیاد دنبال می شود، شناسایی دانشمندان جهان اسلام برای برگزاری دوره چهارم این جایزه در سال ۱۴۰۰ است، با توجه به این که در حال حاضر دنیا با کرونا درگیر است، در حال بررسی برگزاری این جایزه هستیم.

 وی إبراز امیدواری کرد تا سال آینده این ویروس در جهان از بین برود و شاهد برگزاری فیزیکی و حضوری این جایزه باشیم.

مدیر بنیاد مصطفی (ص) یادآور  شد: برخی کشورها تقاضای برگزاری  آییین جایزه مصطفی (ص)   در دیگر کشورها  دارند، ما آماده هستیم و  به احتمال زیاد اگر شرایط آن  فراهم شود چهارمین دوره جایزه مصطفی در یکی از کشورهای اسلامی به غیر از ایران برگزار می شود.  

صفاری نیا به دیگر برنامه های جایزه مصطفی (ص) اشاره کرد و افزود: فرصت هایی که دانشمندان  برای سرمایه گذاران خواهند داشت  در ۲ ماه آینده به صورت آنلاین ارایه می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پارک فناوری پردیس بزرگ ترین  مجموعه فناوری و پارک فناوری ایران  در نزدیکی تهران است.

وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر صدها شرکت در حوزه های فناوری های پیشرفته  از قبیل فناوری زیستی، فناوری اطلاعات، فناوری نانو فعال هستند و بیش از ۶هزار نفر متخصص در خدمت علم و فناوری هستند.

 مدیر بنیاد مصطفی (ص) با بیان این که پارک فناری پردیس مورد توجه جهانی است، افزود: درچند سال اخیر بیش از یک هزار هیات خارجی  شامل رییس جمهوری، سفرا، وزرا، هیات های اقتصادی و سیاسی  از این مجموعه بزرگ بازدید کردند.

صفاری نیا یادآور شد: در این مجموعه  بوستان دانشمندان در ۱۰ هزار مترمربع  بنا شده این  کار مشترک فرهنگستان علوم، بنیاد ملی نخبگان و پارک فناوری پردیس برای سپاس و قدردانی از دانشمندان جهان است.

وی ادامه داد: در این بوستان  سردیس دانشمندانی که به نوعی دررفاه و زندگی مردم تلاش داشته اند نصب شده است.

مدیر بنیاد مصطفی (ص)  تصریح کرد: دانشمندان بر اساس تصمیم شورای بوستان انتخاب می شوند  و تندیس آنها در این بوستان نصب می شود،  در ۱۰ سال گذشته تندیس ۷ دانشمند جهان  در این بوستان نصب شده است  و بر اساس مصوبه این شورا، مقرر شد سردیس برگزیدگان  سومین دوره جایزه مصطفی نیزدر این بوستان نصب شود.

صفاری نیا افزود: در حوزه علم و فناوری نیز بنیاد مصطفی (ص)، با توجه به اینکه کرونا  کل دنیا را فرا گرفته است ، توانستیم  از ظرفیت دانشمندان جهان اسلام استفاده کنیم، امسال در نشست های استپ به صورت مجازی  دهها دانشمند تجارب علمی خود را در زمینه مقابله با این بیماری به اشتراک گذاشتند.

به گزارش ایرنا، اوگور شاهین از ترکیه، دکتر علی خادم حسینی  از ایران، دکتر عمران اینان از ترکیه، دکتر حسین بهاروند از ایران، دکتر محمد عبدالاحد از ایران سه دانشمند هستند که سردیس آنها در بوستان دانشمندان پار فناوری پردیس نصب شد.