به گزارش روز دوشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تسهیل صادرات دانشبنیانها هدفی است که منجر به خلق ثروت و ارزشآفرینی اقتصادی در کشور میشود، محصولاتی متفاوت که با تلاشی مضاعف و همکاریهای مشترک به سبد صادراتی کشور افزوده شده است، خدماتی دانشبنیان که برای صادارت به دیگر کشورها نیازمند سازوکارهای قانونی هستند.
این تلاشها سال ۹۳ با ایجاد کریدور توسعه صادرات شتاب بیشتری گرفت و حمایتها از معرفی و فروش محصولات دانشبنیان و صنایع نرم و خلاق در کشورهای هدف، مدلی قانونی و هدفمند تجربه کرد، با این کار، خدماتی برای تسهیل فرآیند صادرات کالاها و ارائه آموزشها و مشاورههای مورد نیاز برای آن در یک روند مشخص و به صورت تخصصی به شرکتها ارائه شد.
شناسایی شرکتهای توانمند صادراتی نقطه آغاز این فعالیتها است، ابتدا شرکتها و محصولات آنها شناسایی میشوند تا فرآیند صادرات به آنها آموزش داده شود و بعد با کمک قوانین حمایتی که تعیین شده است، مسیر صادرات برای آنها هموار میشود، این کار هم با ارائه خدماتی با کیفیت و اثربخش برای توسعه توان صادراتی شرکتها انجام میشود.
مالک سعیدی مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این خدمات، گفت: این معاونت برای تولید ثروت از صادرات محصولات دانشبنیان و صنایع نرم و خلاق، اقدام به حمایت از خدمات ارائه شده توسط کریدور کرده است.
وی افزود: این حمایتها مشمول محصولات با فناوری و کیفیت بالای دانشبنیانی میشود.
مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: این اقدام به افزایش سرعت صادرات محصولات دانشبنیان و انتخاب مسیری درست برای این کار، منجر میشود، نتیجه آن هم شتاب گرفتن صادرات کالاهایی است که در مرز دانش به تولید رسیده است.