فرصت حضور دانش‌بنیان‌ها در بازار دائمی دارو افغانستان فراهم شد

تهران- ایرنا- محصولات دانش‌بنیان‌های ایرانی فعال حوزه سلامت با همکاری مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین فروشگاه دارویی غرب افغانستان حضور می یابند.

به گزارش روز چهارشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرصتی برای ۲۰ شرکت‌ دانش‌بنیان فعال حوزه سلامت ایجاد شده است تا محصولات خود را در فروشگاه دائمی مرکز تجاری بزرگ دارویی و تجهیزات پزشکی در شهر هرات افغانستان که بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین فروشگاه دارویی غرب محسوب می‌شود، به فروش برسانند.

با توجه به متمرکز شدن نمایندگی‌های دارویی و تولیدکنندگان در این نقطه و اختصاصی بودن موقعیت آن به عنوان قطب اصلی صنف دارویی غرب افغانستان، عرضه و معرفی محصولات می‌تواند با سهولت بیشتری منجر به فروش به مشتریان بالقوه‌ای در این ناحیه رفت‌وآمد دارند، شود. چرا که با توجه به اهداف و برنامه‌های پیش‌بینی شده، ساختمان مذکور تبدیل به محل اصلی تامین نیاز داروخانه‌های اصلی ولایت هرات و ولایات غربی افغانستان خواهد شد.

در این اتفاق فناورانه، تسهیلاتی از قبیل بازاریابی، فروش و ثبت محصولات در افغانستان به کمک مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت‌های متقاضی ارایه می‌شود.  

ایحاد زمینه صادرات و فروش محصولات دانش‌بنیان در دیگر کشورها، فرصتی مناسب برای شرکت‌ها است تا بتوانند بازار جهانی خود را توسعه دهند و محصولات و خدمات باکیفیتشان را به نمایش بگذارند، این کار هم یکی از فرصت‌های ایجاد شده برای شرکت‌های فعال ایران در حوزه سلامت است.

علاقه مندان  می توانند برای حضور در این بازار به سایت http://hamundanesh.com/ کارگزار صادراتی همکار با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، شرکت دانش‌بنیان یا شرکت متمرکز بر دانش (به انگلیسی: Knowledge enterprise)، به شرکت‌هایی گفته می‌شود که دانش و فناوری، جزیی جدایی‌ناپذیر از دارایی آن‌ها باشد،  قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات در ایران برای دستیابی به اقتصاد دانش‌بنیان در آبان ۱۳۸۹  به تصویب مجلس رسید و از دهه ۹۰ به این سمت قوانین مربوط و زیرساخت های آن در کشور شکل گرفته و در حال اجرا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha