شهرکرد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی بهداشتی چهارمحال و بختیاری گفت: با ۲ رقمی شدن تعداد فوتی‌های استان طی ۲۴ ساعت گذشته و افزایش چشمگیر تعداد بیماران سرپایی و بستری ، این استان در بحرانی‌ترین وضعیت از ابتدای شیوع تاکنون قرار دارد.

مجید شیرانی روز یکشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد، افزود: با فوت ۱۰ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد فوتی‌های ناشی از این بیماری در استان به ۴۸۰ نفر رسید.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۳۲۷ بیمار مبتلای قطعی و مشکوک به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که با توجه به تکمیل ظرفیت بخش ویژه بیماران کرونایی در مراکز درمانی استان، به ناچار بخش‌های دیگری از مراکز درمانی را برای بستری بیمارن مبتلا به کرونا آماده کرده‌ایم.

شیرانی با بیان اینکه تعداد بیماران بدحال در استان به بیش از ۵۰ نفر رسیده است، اضافه شدن ۶۰ تخت ICU به ۵۵ تخت قبلی را نقطه عطفی در مدیریت این بحران عنوان کرد و گفت: در ابتدای شیوع کرونا تنها ۵۵ تخت ICU در استان فعال بود اما با کمک دولت ۳۰ تخت ثابت و ۳۰ تخت اضطراری به تخت‌های بخش‌ مراقبت‌های ویژه استان اضافه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی  بهداشتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تجمع‌های خانوادگی عامل ۷۰ درصد شیوع کرونا در استان است، اظهار داشت: همچنان از مردم استان تقاضا می‌شود تا از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی و مراسم عزا و عروسی خودداری کنند.

همچنین معاون دانشگاه و رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از انجام ۴۵ هزار و ۴۵۹ مورد نمونه‌گیری تشخیص کرونا در استان از ابتدا تا کنون خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۳ هزار و ۲۳۱ مورد بیمار سرپایی و سه هزار و ۸۵۲ بیمار بستری قطعی به کرونا شناسایی شد.

سید راشد جزایری، از بهبودی ۸۳ درصدی مبتلایان به کرونا در استان خبر داد و گفت: این رقم در میانگین کشوری ۷۶.۸ درصد است.

وی با بیان اینکه تمامی شهرستان‌های استان بر مبنای بیماران سرپایی و بستری در وضعیت بحرانی و خاکستری قرار دارند، اظهار داشت: این در حالی است که بر مبنای تعداد بیماران بستری، هفت شهرستان شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل، فارسان، کیار و خانمیرزا در وضعیت بحرانی و خاکستری، بن در وضعیت قرمز و کوهرنگ در وضعیت زرد قرار دارند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

برچسب‌ها