مجید شیرانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: تعداد بیماران سرپایی، بستری و فوتیهای ناشی از ویروس کرونا در استان طی روزهای اخیر به یک پنجم هفته پایانی آبان رسیده است که این موضوع نشانگر کاهش چشمگیر شیوع کرونا در استان است.
وی ادامه داد: نه تنها پیشبینی میشود کاهش شیوع کرونا در استان تداوم داشته باشد بلکه ثبات در کاهش که از اهمیت بیشتری برخوردار است نیز وجود دارد هرچند همچنان تا رسیدن به موقعیت امن و بیخطر همچنان فاصله داریم و باید روند رعایت پروتکلهای بهداشتی با جدیت بیشتری پیگیری شود.
شیرانی با بیان اینکه ۹ شهرستان استان در وضعیت زرد و شهرستان کوهرنگ در وضعیت آبی قرار دارد، تصریح کرد: این رنگبندی حاکی از آن است که شیوع کرونا در شهرستان کوهرنگ از خطر کمتری نسبت به شهرستانهای زرد رنگ برخوردار است و تعداد مبتلایان در هر ۱۰۰هزار نفر چهار مورد است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه محدودیت تردد بین شهرستانی در مناطق زرد و آبی رنگ وجود ندارد، خاطرنشان کرد: با این وجود تردد شبانه از ساعت ۹ تا چهار صبح در هر دو رنگ برقرار است.
شیرانی خاطرنشان کرد: تا پایان هفته که ستاد ملی کرونا تصمیمات جدیدی در خصوص رنگبندیهای جدید داشته باشد محدودیتهای موجود در مناطق مخنلف وجود دارد و برگزاری هرگونه تجمع و برنامههای گسترده ممنوع است.
وی تاکید کرد: فعالیت تالارهای پذیرایی نیز همچنان در مناطق زرد و آبی رنگ ممنوع است و دستورالعمل جدیدی در این خصوص ابلاغ نشده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای بیش از ۸۰ درصد از طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در استان، افزود: این طرح در هفت راهبرد و با ساماندهی سه تیم نظارتی، مراقبتی و حمایتی در مناطق مختلف استان از جمله مناطق دوردست در حال اجرا است.
شیرانی خاطرنشان کرد: تستهای سریع نیز همچنان مورد استفاده قرار میگیرد و به ازای هر یک مریض ۱۰ نفر از اطرافیان نزدیک وی آزمایش میشوند.
بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، هم اینک ۸۳ بیمار قطعی و مشکوک به ویروس کرونا در مراکز درمانی این استان بستری هستند که از این تعداد ۱۱ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه قرار دارند.
همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۷۲۶ نفر در این استان جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست دادهاند.
ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما