به گزارش روز چهارشنبه دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری(عتف)، پیام چینی فروشان درمورد این نمایشگاه اظهار داشت: همزمان با هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی ( تستا ) به صورت مجازی و حضوری برگزار می شود.
دبیر اجرایی نمایشگاه تستا ضمن تاکید بر شناسایی نیازهای فناورانه، گفت: این نمایشگاه با هدف شناسایی نیازهای پژوهشی و فناورانه، بسترسازی برای تجاری سازی یافته های پژوهشی و فناوری های توسعه یافته همچنین برقراری ارتباط سازنده میان بخش عرضه و تقاضای فناوری کشور برگزار می شود.
به گفته چینی فروشان، دبیرخانه شورای عالی عتف به منظور همفکری، هماهنگی و مشارکت در امور اجرایی نمایشگاه تستا، شورای راهبری این نمایشگاه را با حضور دستگاه های اجرایی که آمادگی خود را جهت ارائه نیازمندی های فناورانه اعلام کرده اند، همچنین نهادهای فناور در حوزه علم، فناوری و تأمین مالی تشکیل داد.
وی در خصوص برگزاری جلسه هماهنگی با سازمان های شرکت کننده در این نمایشگاه تصریح کرد: نخستین جلسه این شورا با حضور نمایندگان وزارتخانه های نیرو، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت، مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوی و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برگزار شد.
دبیر اجرایی نمایشگاه تستا درمورد مصوبات این جلسه گفت: در این جلسه بر لزوم برگزاری نمایشگاه به صورت ترکیبی مجازی و حضوری تاکید و مقرر شد ساز و کارهایی به منظور ترغیب شرکت ها، سازمان های متقاضی و واحدهای فناور ارایه شود.
چینی فروشان افزود: در این راستا صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی کامل خود را در حمایت از تفاهم نامه هایی که در این نمایشگاه به ثبت برسند اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در راستای تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حمایت از ساخت داخل، از سال ۱۳۹۷ اقدام به برگزاری نمایشگاه تقاضا محور «تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا)» کرد.
نمایشگاه تستا نوعی نمایشگاه معکوس و مبتنی بر تقاضای فناوری است که در آن شرکت ها و سازمان های متقاضی، ظرفیتهای توسعهای و نیازمندیهای تکنولوژیکی را مستند می کنند و آماده ارائه نیازمندیهای فناورانه خود به صاحبان فناوری، اعم از دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری میشوند.