«عادل لهراسبی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این متقاضیان درخواست تسهیلات را در سامانه بهینیاب مطرح کردند و پس از بررسی کمیته تخصصی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و تشکیل پرونده، تقاضای آنان به بانکهای عامل ارجاع شده است.
وی ادامه داد: تسهیلات رونق تولید در بخشهای سرمایه در گردش، نوسازی و بازسازی تجهیزات و عوامل تولید و راهاندازی واحدهای تولیدی پرداخت میشود که براین اساس امسال ۳۱ واحد تولیدی راکد و تعطیل استان مرکزی با بهرهگیری از این منابع مالی توانستند به چرخه تولید برگردند.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: مجموع منابع مالی تسهیلات درخواستی متقاضیان صنعتی استان پنجهزار و ۳۷۵ میلیارد ریال است که بعد از گذر مراحل قانونی در اختیارشان قرار میگیرد.
لهراسبی اضافه کرد: بر اساس تصمیم های جدید، اختیاراتاعطای تسهیلات رونق تولید به استانها تفویض شده و اگر واحدی بیش از سقف تعیین شده متقاضی تسهیلات باشد پس از بررسی در کارگروه و تایید نیازسنجی، رقم مذکور منظور میشود.
وی اظهار داشت: مشمولان تسهیلات رونق تولید در سامانه بهینیاب میتوانند درخواستشان را به آدرس www.Behinyab.ir ثبت کرده و با مراجعه به بخش اطلاعیههای این درگاه الکترونیکی نسبت به تکمیل و ارسال پرسشنامههای تکمیلی اقدام کنند.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی یادآوری کرد: بیش از ۲۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید سال گذشته به ۲ هزار و ۱۶۸ واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی پرداخت شد که نسبت به سال ۹۸ رشد چشمگیری داشت.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.