کارشناس ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان در این باره گفت: در روزهای ۲۶ و ۲۷ آبان به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی ۱۸ نشست و ۹ ساعت آموزش تحت عنوان تلویزیون اینترنتی کتاب ویژه کودکان ۷ تا ۱۲ سال محصل دوره اول و دوم ابتدایی برگزار شد.
فاطمه غلامزاده نخلی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: این آموزشها با موضوعاتی از جمله «آشنایی با ادبیات معاصر، انتخاب کتاب خوب، خانوادگی کتاب بخوانیم، باسوادی، کتابهای علمی برای حفظ محیط زیست، شاهنامه بخوانیم، پیکرگردانی در قصههای بومی در هرمزگان» با شرکت مربیان فعال حوزه کودک و نوجوان و والدین آنها برگزار شد.
وی با اشاره به معرفی آثار کتاب محور از تلویزیون تلویزیون اینترنتی به عنوان بستری آموزشی با محوریت کتابخوانی بیان داشت:«لطفا بگو لطفا، از نزدیکتر نگاه کن، سگی که قارقار میکرد، به کبوتر اجازه نده اتوبوس براند، ماجراهای کوتی کوتی، تومادر منی؟، مورچگان، بازیهای محلی ایران، جلسه درجا کفشی و عجیب و غریب ته دریا» بخشی از کتابهای معرفی شده از تلویزیون اینترنتی کتاب کانون بود.
مجری طرح تلویزیون اینترنتی کتاب کانون پرورش فکری هرمزگان هدف از راهاندازی تلویزیون اینترنتی کانون را شناسایی جایگاه کتاب در میان خانوادهها با دعوت از مربیان، کارشناسان و فعالان حوزه کتاب و تولید و انتشار پادکستهایی با موضوع کتاب عنوان کرد.
غلامزاده نخلی، با بیان اینکه کتابهای خوب کودکان را دانا میکند و مهارت و خلاقیت را در کودکان پرورش میدهد، ابرازداشت: در شرایط امروز به ویژه که امکان برگزاری برنامههای حوزه کتاب وجود ندارد، شنیدن کتابهای صوتی نیز مطالعه محسوب میشود و به کودکان شما کمک میکند تا به کتاب علاقهمند شوند.
بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران امسال از روزشنبه ۲۴ تا ۳۰ آبان جاری در سراسر کشور با شعار «دانایی؛ مانایی» درحال برگزاری است، در حالی که شیوع بیماری کرونا بستر اجرای این برنامهها را بهطور کامل به فضای مجازی منتقل کرد.
در سال ۱۳۷۲ خورشیدی ۲۴ آبان به عنوان روز کتاب و کتابخوانی تعیین شد. در سالهای گذشته هفته پایانی آبان ماه، هفته کتاب نامگذاری شده است.
نخستین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران در روزهای چهارم تا دهم دی سال ۱۳۷۲ با پیام رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برگزار شد.