مجید صفایی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایجاد کارگاههای بزرگ صنایع دستی، ایجاد بوم گردی در روستاها و مرمت آثار تاریخی از مهمترین برنامههای این نهاد در شهرستان چرام است.
وی با اشاره به اینکه سیاست دولت حمایت از توسعه گردشگری در روستاها است بیان کرد: از هرگونه سرمایه گذاری گردشگری در روستاهای شهرستان چرام حمایت ویژه میشود.
صفایی تصریح کرد: شهرستان چرام نگین سبز گردشگری در شهرستان گرمسیری استان است که نیازمند حمایت همه مسئولان است.
وی افزود: مناطق گردشگری چشمه بلقیس و طسوج چرام از جاذبههای گردشگری خوب در جنوب کشور محسوب می شود.
صفایی تصریح کرد: چشمه کورسا و چشمه بلقیس از مهمترین جاذبه های طبیعی ثبت شده ملی چرام است.
وی اضافه کرد: قلعه تاریخی چرام نیز با ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار مرمت و بازسازی شد.
شهرستان چرام با داشتن جاذبه های گردشگری از جمله چشمه بلقیس، تنگ پیزال، سد و تنگه شراب گرو، آبشار طسوج، دشت چرام و قلعه تاریخی به دیاری با جلوه های زیبا و سرزمینی رویایی برای گردشگران تبدیل شده است.
شمیم عطر گل های رنگارنگ در دشت ها و تپه ها و در کنار جویبارهای خروشان ،روستاهای سرسبز این دیار نیز جلوه ای مصفا ، دل انگیز و با نشاط را در زیر سایه خنکای انبوه درختان بلوط به مهمانان و گردشگران هدیه می دهد.
جنگل های انبوه ، درختانی با شاخ و برگ چشم نواز، کوچه باغ های خیال انگیز، هوای پاک و لطیف و سایه دلنواز درختان در این سرزمین رویایی همواره روی رهگذران گسترده می شود.
شهرستان چرام با ۲۳ هزار نفر جمعیت دارای ۲ منطقه آب و هوایی گرمسیری و سردسیری به فاصله کوتاهی از هم میباشند که در صورت وجود زیر ساختهای مناسب و تبلیغات لازم میتواند نقش ویژهای در جهت جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد و به رونق و اشتغال هم کمک ویژهای نماید.