محمد قویدل روز شنبه در بازدید از واحدهای تولیدی ماسک هنرستان های بندرعباس افزود: در این مدت ۱۷ هنرستان فنی وحرفه ای و کاردانش در هرمزگان به تولید ماسک فعالیت داشتند و همچنان در سه هنرستان ناحیه یک و ۲ بندرعباس و سندرک میناب تولید ماسک صورت میگیرد.
وی بیان داشت: ماسک های تولیدی با رعایت پروتکلهای بهداشتی بین دانش آموزان و نیازمندان توزیع میشود.
معاون آموزش متوسطه هرمزگان اظهارداشت: هنرستانهای استان با کمک هنرآموزان، هنرجویان و سایر ارگانها در شرایط سخت کرونایی توانستند اقدامهای قابل قبولی را انجام دهند و با اثبات ظرفیتها و توانمندیهای خود در شرایط اضطرار نهایت بهره را بردند.
وی تصریح کرد: از آنجا که مدرسه بعد از خانواده اصلی ترین محل انسان سازی میباشد، آماده کردن این شرایط موجب تربیت آیندهسازان کشور و همچنین استفاده از تولیدات داخلی میشود.
قویدل با بیان اینکه هنرستان های هرمزگان به پایگاه های جهادی و علمی تبدیل شدهاند، گفت: توانمندیهای هنرستانها در نظام آموزش مهارتی رسمی کشور، باتوجه به ماهیت رشتههای تولید محور و خدمات محور، قابل توجه بوده که در این شرایط ظرفیت رشتههای زمینه طراحی دوخت بیشتر از همه بکار گرفته شده است.
در سال تحصیلی جاری بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ هنرجو در ۱۶۶ هنرستان شاخه کاردانش و سه هزار و ۴۴۶ هنرجو در ۶۱ هنرستان فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل هستند.