سید مصطفی آذرکیش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره اقدامات هنرستانی ها در شرایط بحرانی کرونا اظهار داشت: نقش آفرینی هنرستانها در شرایط بحرانی کشور منوط به الان نیست، پیشتر هم دانش آموزان هنرستانی در زمان جنگ برای تولید لباس و برخی ادوات جنگی وارد صحنه شده بودند.
وی افزود: هنرآموزان و هنرجویان در شرایط بحرانی شیوع کرونا علاوه بر تولید ماسک، برای تولید لباس پرستاری، مواد ضدعفونی و همچنین افشانه های برقی احساس وظیفه کرده و اقدامات بسیار موثری انجام دادند.
به گفته مدیرکل دفتر آموزش متوسطه فنی حرفهای و کاردانش، هنرآموزان و هنرجویان هنرستانی در بخشهای بسیاری با نهادهای مختلف کشور در ایام شیوع ویروس کرونا همکاری داشتهاند، از این رو با اطمینان میتوان گفت که اگر شرایط و مواد اولیه برای این دانش آموزان مهیا شود، قابلیت تولیدات بسیاری براساس رشتههای تحصیلی خود بویژه در حوزه نظام سلامت کشور دارند.
آذرکیش با اشاره به اقدامات موثر هنرآموزان و هنرجویان هنرستانی در ححوادث غیر متقربه در سیل و زلزلههای اخیر کشور اظهار داشت: دانش آموزان محصل در رشتههای مانند تاسیسات، برق، جوشکاری و مکانیک در سیل و زلزلههای اخیر به یاری هموطنان شتافتند.
وی معتقد است که تقویت و تجهیز نیروی انسانی یک سرمایه گذاری دراز مدت برای کشور است که میتواند در مواقع حساس نقش آفرینی کنند و جلوههایی از همدلی و همراهی را به تصویر کشیدند و قابلیت و توانمندیهای هنرستانها در بسیاری از بحرانها به کمک توسعه فرهنگیو اقتصادی آمده است.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه فنی حرفهای و کاردانش آموزش و پرورش اعلام کرد که اخیرا یک صد میلیارد تومان از طریق سازمان نوسازی برای تجهیز هنرستانها به استان ها واریز شد. همچنین در بودجه سنواتی هم دولت اعتبار خوبی را با کمک مجلس پیش بینی کرده تا امکانات بسیاری در اختیار هنرستانها قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، ۷ هزار هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش در کشور وجود دارد که ۹۴۵ هزار هنرجو در سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم را برای تحصیل در ۲۰۱ رشته تحصیلی در خود جای داده است.
نظر شما