علی اصغر حسنی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در پی این بازدیدها ۴۴۸ نانوایی به علت رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی پلمب شدند.
وی ادامه داد: در این مدت همچنین ۳۰۰ هزار فقره بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده که منجر به پلمب سه هزار و ۴۷ واحد صنفی و مکان عمومی شده است.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر آن ۱۸۰ تیم بازرسی بهداشت محیط در مشهد و شهرستان های زیرپوشش این دانشگاه با هدف پیشگیری از کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.
وی افزود: از نیمه دوم آبان ماه امسال محدودیت ساعت کاری در برخی صنوف و مشاغل اعمال شده که اغلب کسبه و بازاریان این محدودیت را رعایت میکنند و به تعدادی که این محدودیت را رعایت نکردند تذکر لازم داده شده است.