مجید نظری در نشست رفع نقاط حادثهخیز در بستر رودخانهها، مسیلها و پلهای استان تاکید کرد: رفع نقاط حادثهخیز اضطراری با هدف جلوگیری از وقوع و بروز سیلاب در فصل سرما و آغاز بارندگیها در دستور کار فرمانداران شهرستانهای ۱۰ گانه و مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط در استان قرار گیرد.
وی افزود: فرمانداران و مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط شناسایی بقیه نقاط حادثهخیز حاشیه رودخانهها، مسیلها و پلهای استان را جزو برنامههای اولویتدار خود بگذارند.
نظری تصریح کرد: تامین اعتبار مورد نیاز برای رفع نقاط حادثهخیز با اولویت انجام و اجرایی شود.
وی یادآور شد: تمامی شهرداران و دهیاران استان برای تسریع در روند رفع نقاط حادثهخیز حاشیه رودخانهها، مسیلها و پلهای استان موظف به همکاری هستند.
به گزارش ایرنا، براساس اعلام ادارهکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری، یک سامانه بارشی به نسبت پرقدرت از روز پنجشنبه ۶ آذرماه وارد استان میشود و تا روز یکشنبه هفته آینده منجر به بارش برف و باران در بسیاری از مناطق میشود.
این سامانه بارشی فعال با بارش برف و باران، کولاک، آذرخش و تندباد به نسبت شدید همراه است و در نقاط مستعد منجر به ریزش تگرگ میشود.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه سه رودخانه زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
در نیمه نخست سالجاری ۳۹ حادثه منجر به خسارت ثبتی شامل ۱۱ مورد آتشسوزی، سه مورد برف و کولاک، هشت مورد تگرگ، یک مورد تندباد، پنج مورد زمینلرزه با بزرگی بیشتر از سه درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر)، سه مورد سرمازدگی و یخبندان، شش مورد سیل و یک مورد آذرخش در چهارمحال و بختیاری رخ داده که در سامانه سما ثبت شده است.
این تعداد حادثه ثبتی در مدت مشابه سال قبل ۶۸ مورد بوده که در سالجاری ۴۳ درصد کاهش داشته است.
چهارمحال و بختیاری جزو استانهای حادثهخیز در کشور بهشمار میرود.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.
تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
شهرکرد-ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به فرا رسیدن فصل بارشها گفت: ۲۰ نقطه حادثهخیز اضطراری حاشیه رودخانهها، مسیلها و پلهای استان شناسایی شده است.