۱۲۵دستگاه ماشین‌آلات مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری ساماندهی شد

شهرکرد- ایرنا- سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارندگی‌های اخیر و آماده‌باش کامل برای مقابله با حوادث گفت: ۱۲۵ دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک و سنگین برای استفاده در مواقع بحرانی و افزایش توان امدادی ساماندهی شد و در اختیار دستگاه‌های اجرایی امدادی استان قرار گرفت.

خسرو کیانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این ماشین‌آلات به ‌صورت امانت در اختیار دستگاه‌های اجرایی امدادی و شرکت‌های خدمات‌رسان عضو ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مانند اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اورژانس، جمعیت هلال‌احمر، آب و فاضلاب، شهرداری‌ها و آتش‌نشانی‌ها قرار گرفته است.
وی افزود: این ماشین‌آلات در هنگام وقوع حوادث بحرانی باید به روز رسانی شوند و همراه با اپراتور برای کمک‌رسانی به مناطق حادثه‌دیده اعزام شوند.
کیانی تصریح کرد: ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان همچنین به یک بسته فرماندهی ستادی شامل بولدوزر، لودر، بیل‌مکانیکی، جرثقیل و کامیون مجهز است.
وی یادآور شد: این مجموعه در شرایط اضطراری فقط با دستور استاندار و با هماهنگی سازمان مدیریت بحران کشور حداکثر به مدت ۷۲ ساعت می‌تواند برای کمک‌رسانی از مجموعه خارج شود.
سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در نیمه نخست سال‌جاری ۳۹ حادثه منجر به خسارت ثبتی در این استان رخ داد که در سامانه سما ثبت شده است.
وی گفت: این تعداد حادثه ثبتی در مدت مشابه سال قبل ۶۸ مورد بود که در سال‌جاری ۴۳ درصد کاهش داشته است
کیانی بیشترین حوادث ثبتی چهارمحال و بختیاری در این مدت را آتش‌سوزی با ۱۱ واقعه اعلام و تاکید کرد: در نیمه نخست سال‌جاری سه مورد برف و کولاک، هشت مورد تگرگ، یک مورد تندباد، پنج مورد زلزله با بزرگی بیشتر از سه درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر)، سه مورد سرمازدگی و یخبندان، شش مورد سیل و یک مورد آذرخش در استان ثبت شد.
به گزارش ایرنا، ۴۵ دستگاه اجرایی در چهارمحال و بختیاری عضو ثابت و متغیر ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هستند.
چهارمحال و بختیاری جزو استان‌های حادثه‌خیز در کشور به‌شمار می‌رود.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه سه رودخانه زاینده‌رود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری، استان‌های خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha