تهران- ایرنا- سرمربی تیم پاراکانو ایران گفت: تنها پارالمپین رشته قایقرانی شانس خوبی برای کسب مدال طلا در بازی‌های پارالمپیک توکیو دارد اما لازمه حضور قدرتمند او داشتن قایق با استاندارد جهانی است.

«مسعود مهدوی‌نیا» روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تمرینات تنها قایقران پارالمپیکی ایران اظهار داشت: تمرینات «شهلا بهروزی‌راد» از چند ماه گذشته آغاز شده و حتی در زمان کرونا این تمرینات زیر نظر فدراسیون قایقرانی و کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد و تمرینات آنلاین بود. او در آن مدت آمادگی خود را حفظ کرد و اکنون نیز در مجموعه ورزشی آزادی تهران در حال تمرین است تا بتواند با آمادگی لازم به توکیو برود.

وی اظهار داشت: البته در کنار او نیز چند پاراقایقران نیز تمرین دارند و امیدوارم بتوانیم در آینده چند نفر دیگر مانند بهروزی‌راد را به قایقرانی معرفی کنیم. لازمه حضور دیگر قایقرانان معلول در توکیو کسب مدال جهانی است که در نهایت به کسب سهمیه ختم خواهد شد مدالی که باید در مسابقات گزینشی به ورزشکاران ایران برسد. این اتفاق بعید نیست اما برای تحقق آن هم باید برنامه منظم تمرینی در دستور کار قرار گیرد و قایقرانان به مسابقات گزینشی اعزام شوند.

سرمربی تیم پاراکانو گفت: گردش نخبگان هر رشته باید به‌گونه‌ای انجام شود که در یک‌زمان تیم احساس خلأ نکند.   در حال انجام چنین مهمی هستیم و امید دارم که در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو شمار مدعیان کسب مدال در پارا قایقرانی افزایش پیدا کند. برای آن دوره از بازی‌ها برنامه داریم و امیدوارم که با موفقیت در چین زمینه را برای حضور قدرتمند در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس فراهم کنیم.

تجهیز وسایل ورزشی استاندارد از دیگر موضوع‌های مورد بحث مهدوی‌نیا بود. وی در این زمینه گفت: فدراسیون همواره به دنبال تجهیز ورزشکاران است و در این زمینه کوتاهی نخواهد کرد اما مشکلی که در این چند ماه گذشته فراهم‌شده این است که تنها پارالمپیک این رشته نمی‌تواند قایق اهدایی فدراسیون جهانی را از گمرک تحویل بگیرید. این قایق در حالی توسط گمرک ایران اجازه ترخیص ندارد که بهانه مسؤولان آن سازمان این است که فدراسیون به گمرک بدهی دارد. اما آنان توجهی ندارند که این بدهی ربطی به قایق اهدایی ندارد. این قایق سال گذشته و پس از کسب مدال برنز توسط بهروزی راد توسط فدراسیون جهانی به وی اهدا شد و کمیته ملی پارالمپیک نیز بخشی از هزینه‌های آن را پرداخت کرد اما اکنون در گمرک خاک می‌خورد.

مهدوی نیا در پایان تصریح کرد: این قایق یکی از استانداردترین قایق‌های مسابقه در جهان است و در پارالمپیک نیز ورزشکاران از آن استفاده می‌کنند. امیدوارم هر چه زودتر این قایق به دست، تنها پارالمپیک ایران برسد تا وی بتواند تمرینات لازم را با آن انجام دهد.