صلاح محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای راهاندازی و تکمیل این موزه از اقشار مختلف مردم این شهرستان در خواست می شود چنانچه آثار و یا اشای تاریخی و قدیمی در اختیار دارند، آن را اهدا کنند تا به اسم خود فرد اهداکننده به نمایش گذاشته شود.
وی افزود: هر نوع شی یا اثر تاریخی اعم از کتابهای خطی قدیمی، وسایل دوخت و دوز، لوازم آشپزخانه و فرآوری لبنیات، ادوات کار کشاورزی، شکار و وسایل پزشکی قابلیت اهدا به این موزه را داراست.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت اضافه کرد: وسایل سنجش سنتی، وسایل چوبی، سفالی و فلزی، تصاویر قدیمی، اسکناس، پوشاک سنتی، سرپوش و پرده های سنتی، وسایل روشنایی و گرمایشی، وسایل صوتی و تصویری و انواع قفل های قدیمی از جمله دیگر اشیایی است که در صورت اهدا با نام خود فرد اهداکننده در موزه به نمایش گذاشته میشود.
وی بیان کرد: موزه مردم شناسی سردشت در محل گرمابه تاریخی "بیستون" که متعلق به دوره قاجار است پس از تکمیل وسایل و اشیای تاریخی راهاندازی میشود.
شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و دارای ۳۵ اثر تاریخی و طبیعی شامل ۲ منطقه نمونه گردشگری " گراوان " و " آبشار شلماش " و ۲ بنا تاریخی و ۳۱ محوطه باستانی در فهرست آثار ملی است.