اراک - ایرنا - جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: توسعه و اصلاح شبکه نقاهتگاه‌ها یکی از رویکردهای اصلی طرح شهید سلیمانی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور است.

مجید احمدی عصر دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه روح الله و معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه روح الله استان مرکزی افزود: طرح جهادی و سلامت حاج قاسم سلیمانی یکی از عینی‌ترین و عملی‌ترین طرح‌هایی است که در سال های اخیر با رویکرد بالا بردن مشارکت عمومی مردم در نظام سلامت، توسعه شبکه داوطلبین مردمی و کاهش هزینه های چشمگیر و سنگین درمان در یک جامعه تهیه و پایه‌گذاری شده است.
وی ادامه داد: اکنون بسیج جامعه پزشکی به عنوان اصلی‌ترین یاور وزارت بهداشت که در  خط مقدم مبارزه با کرونا است در حال اجرای این طرح با برکت است و نهادهای دیگری همچون هلال احمر،شبکه خیرین و نهادهای مردمی خدمات محور و سلامت پایه نیز در آن مشارکت دارند.
جانشین بسیج جامعه پزشکی کشور بیان کرد: وضعیت تعامل برای اجرای طرح شهید سلیمانی بین دستگاه هایی همچون وزارت بهداشت و مجموعه سپاه و بسیج در استان مرکزی مطلوب است.
احمدی گفت: مفهوم پایگاه بسیج و پایگاه سلامت در نظام شبکه بهداشت و درمان در طرح شهید سلیمانی بسیار جامع تعریف شده و این طرح این مفاهیم را به خوبی به یکدیگر نزدیک می‌کند.
وی افزود: در طرح شهید سلیمانی تلاش می‌شود که سواد سلامت مردم ارتقاء یابد و با افزایش این نوع سواد و در سایه بالا بردن مشارکت مردم در لایه‌های مختلف،  از گسترش ویروس کرونا جلوگیری به عمل می‌آید.
جانشین بسبج جامعه پزشکی کشور اظهار داشت: بدون شک هیچ یک از دولت‌ها با شرایط مختلف مالی امکان مبارزه با بیماری کرونا با این وسعت و فراگیری را ندارند و نمی‌توانند محوریت درمان را به تنهایی در دستور کار داشته باشند چرا که با یک حساب و کتاب کوچک برای توسعه تخت های بیمارستانی و داروهای موثر برای کرونا هزینه های سرسامآور نیاز خواهد بود.
احمدی بیان کرد: در طرح شهید سلیمانی توسعه شبکه مراقبتی در منزل را پیگیری می کنیم و این همان دغدغه وزارت بهداشت است که در سال های اخیر تلاش کرد با سیاست های مختلف آن را توسعه دهد.
وی اضافه کرد: طرح شهید سلیمانی بدون شک هزینه‌هایی که بیماری کووید 19 به یک جامعه تحمیل می‌کند را تا حد زیادی کاهش می دهد و این امر به طور قطع برای اقتصاد کشور بسیار موثر خواهد بود.
احمدی گفت: سرمایه اجتماعی دارای سه ضلع اعتماد ، شبکه سازی و گفتمان سازی و عدالت است که  بسیج قدرت گفتمان سازی را دارد و جزو قدرت های گرم  محسوب می‌شود.
وی افزود: مجموعه ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی و ۸۳ شهید نظام سلامت در استان قوه زاینده گفتمان سازی هستند و باید به نیکی از سیره و راه آنها بهره ببریم.
احمدی گفت: بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی در طول یک دهه گذشته همواره جزو پنج استان برتر در تراز نمره اشراف و ارزیابی های متعدد بوده و این قابل تقدیر است و به یاری خدا با ورود دکتر محمددوست که از پزشکان و رزمندگان دوران دفاع مقدس است، این برتری همچنان ادامه می‌یابد.
فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی نیز گفت: پس از سال ها یک افق پیش روی مسلمانان به نام انقلاب اسلامی باز شد که نتیجه زحمات و اقدامات پیامبران ، اولیای خدا ، اهل بیت(ع) و ثمره خون صدها هزار شهید است که جامعه بشری را به سمت تمدن اسلامی هدایت می‌کند.
سردار محسن کریمی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی فرصت‌های بسیار زیادی در اختیار ما وجود دارد که استفاده از این فرصت ها برای خدمت رسانی بی منت به مردم یک ضرورت محسوب می شود.
وی ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول سال‌ها عمر با افتخار خود همواره در خدمت رسانی به مردم پیشگام و پیشتاز بوده و این را در همه عرصه‌ها به طور عملیاتی ثابت کرده چراکه در هر نقطه‌ای که لازم بوده ، سپاه تمام قد حاضر شده است.
سردار کریمی افزود: در آستانه سالگرد شهادت سردار سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نیازمند این هستیم سیره و مکتب این شهید عزیز را در جامعه ترویج کنیم.

طرح جهادی و سلامت شهید سلیمانی از اوایل آذرماه جاری در نقاط مختلف استان مرکزی آغاز شده است.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور تا ۲۴ آذر ۹۹ به یک میلیون و ۱۱۵ هزار و ۷۷۰ نفر  و شمار جانباختگان این بیماری به ۵۲ هزار و ۴۴۷ نفر رسید.