کرمانشاه- ایرنا- رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه، اولویت این ستاد را توسعه حرم امام حسین (ع) دانست و گفت: با تکمیل شبستان زینبیه در سه سال آینده، حرم امام حسین (ع) ۱۴ برابر توسعه پیدا می‌کند.

بهمن صحرایی روز چهارشنبه در یک نشست خبری که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه برگزار شد، افزود: پروژه الحاق شبستان زینبیه به حرم امام حسین (ع) ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ظرف سه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

سند افتخار بگیرید با متری چهار میلیون تومان

وی با اشاره به اینکه ستاد بازسازی هیچ‌گونه ردیف بودجه ملی و استانی ندارد در خصوص تامین مالی این پروژه و سایر پروژه‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات هم اظهار داشت: این ستاد یک سازمان غیردولتی و مردم‌نهاد است که به پیشنهاد شهید قاسم سلیمانی برای بازسازی و توسعه حرم معصومین تاسیس شد.

صحرایی ادامه داد: ستاد بازسازی یک ریال از بودجه بیت‌المال را برای بازسازی حرم استفاده نمی‌کند و تمام هزینه‌های آن را خیرین و مردم نیک‌اندیش با عشق و علاقه به ائمه معصومین پرداخت می‌کنند و این در حالی است که ۱۵۰ عضو ستاد بازسازی عتبات در کرمانشاه به صورت افتخاری کار می‌کنند و حقوقی دریافت نمی‌کنند.

این مسوول طرح توسعه کامل حرم امام حسین‌ (ع) را ۱۵ ساله عنوان کرد و اظهار داشت: برآوردها نشان می‌دهد هزینه هر متر مربع برای توسعه این حرم حدود چهار میلیون تومان است و به کسانی که در این طرح شرکت کنند سند افتخار داده می‌شود.

نقش کرمانشاهیان در توسعه حرم‌ معصومین

وی نقش کرمانشاهیان را در بازسازی عتبات و خدمت‌رسانی به زائران در سال‌های گذشته بی‌نظیر توصیف کرد و افزود: مردم این استان در سال ۹۸ بیش از سه میلیارد تومان و در سال جاری هم بیش از ۸۰۰ میلیون تومان به ستاد کمک کرده‌اند.

این مقام مسوول ادامه داد: ستاد بازسازی هیچ‌گونه پولی را به کشور عراق تحویل نمی‌دهد و همه نذورات مردم تبدیل به کالای ایرانی شده و به عراق فرستاده می‌شود تا از این طریق هم به اقتصاد کشور و هم به تولید ملی کمک کرده باشیم.

موکب‌های کرمانشاه ۱۰ میلیارد تومان برای مقابله با کرونا هزینه کردند

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت‌های خود فعالیت ۱۲۰ موکب مردمی برای خدمت‌رسانی به زائران را ظرفیتی بسیار ارزشمند در استان توصیف کرد و گفت: در مجموع پنج هزار نفر از مردم استان و از اقشار مختلف به صورت داوطلبانه در این موکب‌ها مشغول خدمت‌رسانی و فعالیت هستند.

صحرایی با اشاره به نقش این موکب‌ها در بحران‌هایی مانند زلزله سال ۹۶ و سیل سال ۹۷ که با تمام توان کارهای جهادی زیادی انجام دادند، افزود: این موکب‌ها در یک سال گذشته و در مقابله با ویروس کرونا هم خوش درخشیدند و در تولید و توزیع ماسک و ضدعفونی و گندزدایی در همه ۱۴ شهرستان استان پای کار بودند.

وی کمک به معیشت مردم نیازمند، توزیع بسته‌های معیشتی و بسته‌های فرهنگی در مناطق محروم را از دیگر خدمات موکب‌ها برشمرد و گفت: موکب‌های حسینی در یک سال‌ گذشته و برای مقابله با کرونا در مجموع بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه کردند که بسیار ارزشمند است.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمانشاه در پایان صحبت‌های خود از عموم مردم خیر کرمانشاه دعوت کرد از طریق شماره کارت‌های ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۳۹۷۳۳ بانک ملی و ۵۰۴۱۷۲۷۰۱۰۰۷۱۹۲۴ بانک رسالت و همچنین با شماره گیری کد #۷۲* کمک‌ها و نذرهای خود را در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار دهند تا هرچه سریعتر طرح توسعه حرم امام حسین (ع) پایان یابد.

نشست خبری بهمن صحرایی رییس ستاد عتبات عالیات استان کرمانشاه