کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه رازی کرمانشاه اعلام کرد که این دانشگاه بهمن ماه امسال همایش بزرگداشت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی را برگزار خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، ابراهیم اعلمی آل آقا روز یکشنبه در نشستی خبری که در ساختمان مرکزی دانشگاه رازی برگزار شد، اظهارداشت: این همایش توسط دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه به منظور حفظ و احیا راه و شیوه زندگی حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به مطالب توهین آمیز مطرح شده در صفحه اینستاگرام منصوب به یکی از کارکنان دانشگاه رازی گفت: موضوع توهین این نیروی دانشگاه همزمان توسط حراست دانشگاه و دستگاه قضایی در حال بررسی است.

رییس دانشگاه رازی توضیح داد: این فرد مدعی است که صفحه اش حک شده است از این رو ادعای وی در دستگاه های مربوطه در حال بررسی است تا در صورت قطعی شدن چنین توهینی با وی برخورد شود.

آل آقا با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه و شهدا ارتباطی تنگاتنگ است، گفت: مطرح شدن چنین توهینی نسبت به شهید قاسم سلیمانی به هیچ عنوان از سوی دانشگاه و مردم پذیرفته شده نیست از این رو در صورت قطعی شدن تخلف برخورد قاطع و براساس قانون با موضوع در دستور کار دستگاه قضایی قرار دارد.

وی با ابراز تاسف نسبت به انتشار این مطلب در فضای رسانه ای، گفت: دانشگاه رازی دستاوردها و داشته بسیاری داشت که می توانست به واسطه آن در جهان مطرح شود.

رییس دانشگاه رازی عنوان کرد: امروز دانشگاه رازی یکی از دانشگاه های شاخص کشور در زمینه تولید علم و دانش محسوب می شود و در تولید مقالات علمی حرف نخست را در کشور می زند.

مشکلات فرهنگی جامعه به دانشگاه سرایت می‌کند

آل آقا در بخش دیگری از صحبت های خود در رابطه با سوالی مبنی بر بروز مشکلات فرهنگی در دانشگاه گفت: دانشگاه نیز تابعی از جامعه است و مشکلات فرهنگی جامعه به دانشگاه نیز سرایت می کند.

وی توضیح داد: دانشگاه به تنهایی نمی تواند برای حل مشکلات فرهنگی جامعه اقدام کند؛ در این راه ارگان های مسوول فرهنگ جامعه باید به مسوولیت خود عمل کنند.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه ادامه داد: تمام دستگاه های متولی کار فرهنگی در کشور باید به صورت یکپارچه دست به اقدام بزنند؛ ما از اینکه یک پارچگی در حوزه فرهنگی استان و کشور وجود ندارد زیان های بسیاری دیده‌ایم.

آل‌آقا عنوان کرد: ما بارها تاکید کرده ایم که اعضای هیات علمی دانشگاه رازی می توانند از ظرفیت علمی برای طرح مسیر فرهنگی استان اقدام کنند اما اگر نهادهای اجرایی اعتقادی به حرکت علمی دانشگاه نداشته باشند بدون شک ما نمی توانیم موفق باشیم.

مدیران برای دانشگاه وقت نمی‌گذارند

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با انتقاد از بی توجهی برخی مدیران به دانشگاه گفت: مدیران استان کرمانشاه برای توجه به دانشگاه و رسیدگی به مشکلات آن وقت صرف نمی کنند.

رییس دانشگاه رازی افزود: بارها از مدیران و نمایندگان دعوت کردیم که در دانشگاه حاضر شوند و مشکلات را ببینند اما اصلا به موضوع توجهی نداشتند؛ قضاوت کردن در رابطه با دانشگاه رازی از دور درست نیست.

آل‌آقا گفت: در استان کرمانشاه باور به علم و فناوری ضعیف است از این رو در چنین شرایطی محدودیت های زیادی برای ما وجود دارد.

باید اعضای هیات علمی را حفظ کنیم

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به مسایل مطرح شده در فضای مجازی نسبت به حقوق اعضای هیات علمی اشاره کرد و گفت: این احتمال وجود دارد که اعضای هیات علمی حقوقی بیشتر از کارمند و یا کارگر دریافت کنند که امری غیر طبیعی نیست.

رییس دانشگاه رازی با تاکید بر اینکه باید اعضای هیات علمی را در کشور حفظ کنیم، گفت: اعضای هیات علمی در صورتی که از کشور مهاجرت کنند حقوقی چند برابر مبلغ پرداختی ما دریافت خواهند کرد.

آل‌آقا افزود: در چند سال اخیر بسیاری از اعضای هیات علمی دانشگاه مهاجرت کرده‌اند و این به معنی ضعیف شدن بنیه علمی و تحقیقاتی کشور است.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

دانشگاه رازی دانشگاه اول و مادر استان کرمانشاه است و غیر از آن بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیز در استان با حدود ۹۰ هزار دانشجو فعال هستند.