نشست خبری تشریح اهداف راهاندازی این نشریه روز دوشنبه با حضور دکتر «طهماسب علیپوریانی»؛ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی، عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی و سردبیر نشریه نامه فرهنگ رازی در سرسرای اجتماعات دانشگاه برگزار شد
علیپوریانی در این نشست، مسوولیت اجتماعی دانشگاهها را توجه ویژه به مسایل روز و مشکلات و دغدغه های مردم دانست و گفت: دانشگاه ها باید در این حوزهها تولید محتوا با نگاه دانش بنیادی داشته باشند و آن را به جامعه برگردانند.
او جامعه را زندگی روزمره مردم دانست و افزود: به دنبال این هستیم که ببینیم بودن و نبودن دانشگاه در جامعه چه تاثیراتی دارد و به دنبال پاسخ این سوال اقدام به تاسس نشریه ای به عنوان پایگاه فرهنگی اجتماعی در دانشگاه رازی کردهایم.
او رسانه را برای تحقق اهداف دانشگاه رازی در حوزه مسوولیت اجتماعی به کمک طلبید و اظهار داشت: دانشگاه باید نقش مرجعیت را برای مردم و جامعه داشته باشد و دیوار بین خود و مردم را بردارد.
سردبیر نشریه نامه فرهنگ رازی در ادامه ایجاد امید در جامعه را دیگر ماموریت دانشگاهها دانست و افزود: در راستای تحقق اهداف مسوولیت اجتماعی از توان و ظرفیت اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه رازی استفاده می کنیم.
علی پوریانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تقریبا در هیچ دانشگاه داخلی، اثری از کاری مشابه نامه فرهنگ رازی وجود ندارد، توضیح داد که این نشریه اولین اقدام رسمی دانشگاه رازی برای ارتباط دانشگاه و جامعه است و تلاش می کنیم به دغدغه ها و مسایل روز مردم استان کرمانشاه بپردازیم.
نشریه الکترونیکی نامه فرهنگ رازی؛ پایگاه فرهنگی تحلیلی دانشگاه رازی کرمانشاه بر روی شبکه اینترنت به آدرس https://farhang.razi.ac.ir/ قابل دسترسی است.
دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از دانشگاه های مطرح کشور است.