فرانک کبیری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آغاز اجرای طرح پژوهشی جوش در استان از سال گذشته افزود: با اجرای این طرح پژوهشی، استانداردهای رشته جوشکاری تدوین و جوش به سه بخش جوش ذوبی، غیرذوبی و لحیمکاری تقسیم شده است.
وی اظهار داشت: این طرح در ۳۰ آذرماه سالجاری به تصویب شورای آموزش استان رسید و در دوم دیماه امسال نیز این طرح با عنوان مدل توسعه آموزش فنی و حرفهای متناسب با بازار کار و ظرفیت های منطقهای مطالعه موردی صنعت جوش در سامانه "سمات" وزارت علوم و تحققیات و فناوری به شماره ۷۴۶۳۱۱۳-۵۶۲۷۳ نیز ثبت شد.
کبیری افزود:دریافت این کد رشتهها در راستای جهتدهی آموزشهای حوزه جوش به سمت آموزشهای دانشگاهی و همچنین افزایش آموزشهای فنی وحرفهای است که زمینه اشتغال در این حوزه را افزایش و کاهش نرخ بیکاری را فراهم شود.
وی گفت: با تصویب این طرح ،مصوب شده چندین پودمان آموزشی جدید برای توانمندسازی افرادجویای کار و دانشجویان فراهم شده است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان، با اشاره به اینکه شهر هفشجان به عنوان شهر ملی جوش ایران است، گفت:معرفی این شهر و استان به عنوات پایلوت جوش کشور در دستورکار قراردارد تا دورهها آموزشی این صنعت که در کشور مورد نیاز است و ظرفیت آن در این استان فراهم است، برای هنرجویان و علاقهمندان در استان فراهم شود.
کبیری اظهار داشتَ: تاکنون بیش از ۶ هزار ۵۰۰ استاندارد آموزشی در فنی و حرفههای کشور تهیه و تدوین در سایت آموزش فنی و حرفهای بارگذاری شده است.
به گزارش ایرنا، شهر هفشجان چهارمحال و بختیاری در داشتن متخصصان زبده صنعت جوش کشور منطقه شناخته شدهای است و با وجود اینکه صنعت جوشکاری در این منطقه چندین سال سابقه دارد، اما این موضوع در سالهای اخیر بیش از پیش مورد توجه واقع شده است.
برگزاری نخستین استارتآپ جوش ایران، راهاندازی مرکز جوش ایران، برگزاری المپیاد ملی جوش و رونمایی از نخستین آکواریوم جوش ایران در هفشجان مجموعه تلاشهایی است که در راستای معرفی بیش از پیش استعدادهای این خطه به نمایش گذاشته شده است.