فرانک کبیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معرفی جنبههای هنری هنرصنعت جوش در سالهای گذشته مغفول مانده و بیشتر به جنبههای صنعتی این حرفه پرداخته شده است اما از آنجا که استان چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای بالایی در جنبههای هنری جوش دارد و صنایع دستی قابل توجهی در این زمینه دارد ،تلاش ما بر این است تا امسال در کنار توجه به جنبههای صنعتی جوش به مباحث هنری آن نیز بپردازیم.
وی ادامه داد: صنایع دستی برند و مطرحی در استان نظیر قفل چالشتر که نشان مهر اصالت یونسکو را دارد و هنرهای دستی دیگر نظیر جواهرسازی و ساخت مجسمه با ضایعات فلزی از جمله توانمندیهای هنرمندان استان است که با هنرصنعت جوش در ارتباط است از همینرو المپیاد ملی جوش بهترین فرصت برای معرفی این ظرفیتها است و میتواند شکوفایی بیش از پیش آن را فراهم کند.
کبیری به نشست اخیر خود با رییس سازمان فنی و حرفهای کشور در حاشیه آیین هفته ملی مهارت در مرداد ماه اشاره کرد و گفت: پیشنهاد معرفی ظرفیتهای هنری جوش برای رییس سازمان تبیین شد و وی موافقت کرد تا بخش هنری نیز به المپیاد ملی جوش اضافه شود که بیشک این تصمیم میتواند تحول سازندهای در این رویداد علمی مهارتی ایجاد کند.
مدیرکل فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: شهر هفشجان از سال گذشته توانست میزبانی رویداد المپیاد ملی جوش را به دست آورد و امسال نیز میزبان جوشکاران هنرمند سراسر کشور است و با توجه به ظرفیتهای بالای این شهر در صنعت جوش کشور و جهان تلاش ما بر این است تا دبیرخانه دائمی این المپیاد را به دست آوریم و این موضوع منوط به برگزاری هرچه بهتر المپیاد امسال است از همین رو به کمک مادی و معنوی همه صاحبنظران و به ویژه بخش خصوصی برای تحقق این مهم نیازمند هستیم.
کبیری خاطرنشان کرد: میزبانی المپیاد ملی جوش ایران دربرگیرنده دستاوردهای فرهنگی و اقتصادی برای استان است و میتواند در تقویت روحیه خودباوری، معرفی پتانسیلهای استان، رونق گردشگری و نشان دادن قابلیتهای استان برای میزبانی مسابقات دیگر رشتهها نقش بسزایی ایفا کند.
به گزارش ایرنا، شهر هفشجان چهارمحال و بختیاری در داشتن متخصصان زبده صنعت جوش کشور منطقه شناخته شدهای است و با وجود اینکه صنعت جوشکاری در این منطقه چندین سال سابقه دارد، اما این موضوع در سالهای اخیر بیش از پیش مورد توجه واقع شده است.
برگزاری نخستین استارتآپ جوش ایران، راهاندازی مرکز جوش ایران، برگزاری المپیاد ملی جوش و رونمایی از نخستین آکواریوم جوش ایران در هفشجان مجموعه تلاشهایی است که در راستای معرفی بیش از پیش استعدادهای این خطه به نمایش گذاشته شده است.
نظر شما