استاندار یزد در این مراسم گفت: افراد نیک اندیش برای رفع مشکلات حوزه آموزش و پرورش استان و تامین فضاهای آموزشی مورد نیاز استان وارد میدان عمل شدند و با این اقدام از خود نامی نیکی بر جا می گذارند.
محمدعلی طالبی با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از فضای آموزشی استان فرسوده است بر لزوم تخریب و بازسازی مدارس فرسوده در مناطق شهری و روستایی تاکید کرد.
همچنین هادی هادی نسب ،فرماندار اشکذر با اشاره به اینکه هفت مدرسه خیری به نام سرداران و ۳۰۵ شهید این شهرستان ساخته میشود، گفت: اولین ارگ آموزشی استان که به شکل قلعه و میراث گران بهای فرهنگی یزد است به عنوان فضای آموزشی ساخته می شود.
همچنین مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس یزد از موفقیت ۳۱۱ درصد در بحث جذب تعهد ملی نوسازی مدارس خبر داد و گفت: استان در مورد آورده سهم خیران در موضوع فضاهای آموزشی رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داد.
جواد ذاکر، آورده ۱۰۸ میلیارد تومانی خیران را نسبت به سال گذشته ۲ برابر بیان کرد و افزود: برنامه این است تا پایان امسال ۴۴۴ کلاس درس به فضای آموزش و پرورش استان اضافه شود که نسبت به سال گذشته ۱۱۲ درصد افزایش دارد.
وی ادامه داد: هم اکنون از ۷۶ مدرسه که در اشکذر فعال است، ۳۰ درصد تخریبی است که با ساخت هفت مدرسه جدید که عملیات اجرایی آن امروز آغاز شد، ۲۵ درصد از آمار مدارس تخریبی شهرستان کم می شود.
هفت طرح آموزشی یادشده با ۲۸۷ میلیارد ریال با مشارکت خیران در شهرستان اشکذر ساخته می شود.
در سال تحصیلی جاری حدود ۲۷۰ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۱۰۰ فضای آموزشی استان یزد از طریق فضای آموزشی در حال تحصیل هستند.
همچنین استاندار یزد در سفر به اشکذر از کارخانه پلی استر یزد بازدید کرد و گفت: راه اندازی مجدد این واحد میتواند اشتغال قابل توجه نیروهای فارغ التحصیل و تامین بخشی از مواد اولیه صنایع به ویژه صنایع پت برای کاهش وابستگی به خارج را فراهم کند.