سرتیپ پاسدار محمد زهرایی روز سه شنبه در آیین شروع عملیات اجرایی نخستین مدرسه استان یزد در چارچوب پویش ملی طرح « آجر به آجر» در بخش محروم خضرآباد شهرستان اشکذر، افزود: پرورش نسل جدید در مهدهای کودک و مدارس صورت نمی گیرد ،بلکه با معرفی الگوهای عملی و رفتاری از انقلاب و اسلام واقعی محقق می شود.
وی تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری حضور یک جهادگر در روستای محروم مصداق بارز و عینی آیه شریفه قرآن است، حتی اگر کاری انجام ندهد و به فرموده معظم له فعالیت موفق گروه های جهادی را هنرمندانه منعکس کنید.
رییس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: از نظر مقام عظمای ولایت جریان جهادی زمانی موفق است و جهادی که از نوع دفاع مقدس با خون ، توپ و تانک همراه نیست ، بلکه مقابله با فقر و محرومیت و پرورش انسان الهی در انقلاب اسلامی است.
وی اضافه کرد: فعالییت موفق گروه های جهادی می تواند، الگوی عملی و رفتاری برای نسل جدید باشد لذا جهادگران کشور با خودسازی و درونی کردن این رفتار و گذشتن از هرچه « منیت » در نفس خود و خواسته های دنیوی آن را نشان می دهند.
زهرایی با اشاره به همکاری مشترک بسیج سازندگی با دستگاه های اجرایی یزد افزود: به عنوان یک ضرورت باید در کنار همدیگر قرار گرفت با ظرفیت سازی برای توسعه و تقویت انقلاب از ظرفیتهای حقیقی باید استفاده کرد.
وی اظهار کرد: « به ناچار باید از سیم خاردار نفس خود عبور کنیم و در کنار هم قرار بگیریم ، اگر این کار نشود مطمئن باشید که نسبت به خون پاک شهدا مرتکب خیانت شدیم.»
زهرایی افزود: سعی شد این کار را با همت دستگاه های اجرایی انجام دهیم که یکی از این موارد در آن اتفاق نظر صورت گرفت و برنامه عملیاتی برای آن تعریف شد، ساخت مدرسه شهید الله دادی با همکاری سازمان نوسازی ، تجهیز و توسعه کشور با سه کلاس درس در منطقه خضرآباد اشکذر تعریف شد که این کار نمونه کوچکی از این همگرایی است.
رییس سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: در راستای همگرایی و همافزایی کارها تخصصی تعریف و با رایزنی دستگاههای اجرایی، پروژههای محرومیتزدایی هم تخصصی تر تعریف شد و در این مورد تفاهمنامه ای با دستگاه های اجرایی کشور امضا و مبادله شد.
وی با اشاره به همگرایی بسیج سازندگی در طرح پویش آجر به آجر با وزارت آموزش و پرورش گفت: ما در این نهاد تعلیم و تربیت ، ۲ جنبه را دنبال می کنیم که یکی ساخت فضای آموزشی و جنبه دیگر آن مسایل پرورشی است که بسیار مهم است که در این زمینه برنامه هایی با وزارتخانه یادشده در دستور کار قرار دارد.
رییس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار امیدواری کرد که ساخت مدرسه شهید الله دادی که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شد ، ماحصل آن تربیت افرادی در طراز انقلاب باشد ،البته یزد در طول انقلاب شخصیت های برجسته ای را تربیت و تقدیم انقلاب کرده است.
وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید الله دادی گفت: این شهید والامقام منشا کارهای خیر زیادی در یزد بود.
ساخت مدرسه یادشده به نام شهید مدافع حرم ،الله دادی در اجرای پویش ملی طرح آجر به آجر در یزد با زیر بنای ۲۵۰ مترمربع و اعتبار ۱۲ میلیارد ریال در خضرآباد اشکذر آغاز شد.
اعتبار ساخت این مدرسه از محل کمک های خُرد پنج هزار و ۲۰۰ نفر از مردم نیک اندیش استان و با همت گروه جهادی این شهید تامین شد و در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسد.
تعداد خیران مدرسه ساز یزد یک هزار و ۳۰۰ نفر اعلام شدکه از این تعداد ۱۸۸ نفر از خانواده های معظم شهدا، ۲۵۴ تن زن ، ۶۹ نفر نخبه ، ۱۴۵ تن از اقلیت دینی زرتشتیان هستند.
تعداد مدارس استان یزد ۲ هزار و ۱۰۰ باب است که یک سوم آن خیری است و هم اکنون حدود ۲۷۰ هزار نفر دانش آموز با توجه به شیوع ویروس کرونا از طریق فضای مجازی تحصیل می کنند.
خضرآباد با ۲ هزار نفر جمعیت از توابع اشکذر است و مرکز این شهرستان ۳۰ هزار نفری در ۲۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.
نظر شما