اراک - ایرنا- سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: هدف از پولشویی، قانونی جلوه دادن درآمدهای نامشروع است پس باید حوزه‌های مختلفی که پولساز هستند و فساد ایجاد می‌کنند را شناسایی کرد.

«مجید خیرمند» روز یکشنبه در نشست هماهنگی تشکیل کارگروه پیشگیری از پولشویی استان مرکزی افزود: با این رصد، مجرمان از درآمدهایی که انگیزه ارتکاب پولشویی دارند، محروم می‌شوند و به این ترتیب جرایم مقدم بر آن نیز کاهش می‌یابد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: تدوین و ارائه‌ الگوی پیشگیری و مبارزه با پولشویی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که فساد و تقلب به چرخ‌های اقتصادی کشور آسیب می‌رساند و بحران‌های جدی را در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی پدید می‌آورد.

خیرمند، با تاکید بر ضرورت کنترل و نظارت بر گردش‌های مالی و صیانت از حقوق بیت‌المال اظهار داشت: زمانی که فرد جرمی مرتکب می‌شود و از طریق آن اموالی را به دست می‌آورد همواره به دنبال راهی برای پنهان کردن ماهیت و منشاء این اموال نامشروع است بنابراین اقدام به پولشویی می‌کند اما اجرای قانون و حفظ حقوق بیت‌المال خط قرمز دستگاه قضا است.
خیرمند تاکید کرد: مبارزه با پولشویی کارسنگینی است و این معاونت به دنبال تعامل و همکاری با دستگاه‌های مختلف همچون پلیس اقتصادی، اطلاعات سپاه و پلیس فتا است تا با تشکیل این کارگروه چالش‌ها و نواقص شناسایی شود.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گفت: قانون پولشویی در بانک‌ها به خوبی اجرا نمی‌شود و هنگامی که پول نامشروع به سیستم مالی بانک‌ها وارد می‌شود منشاء آن به خاطر میلیون‌ها معامله بانکی که روزانه اتفاق می‌افتد، نامعلوم می‌شود.

۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه می‌کنند.