به گزارش ایرنا سید پرویز فتاح در جریان بازدید از این کارخانه صنعتی گفت: چند میلیارد دلار در برخی نقاط استان خوزستان در قالب طرحهای صنعتی هزینه شده ولی اهالی همان منطقه در شرایط نامناسبی زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه بخشی از درآمد کارخانه دوده فام برای محرومیت زدایی استفاده خواهد شد، افزود: باید علاوه بر کارخانه به اطراف آن نیز توجه کنیم و نیازهای شهرهایی نظیر دزفول و بندرامام را هم ببینیم.
رییس بنیاد مستضعفان درخصوص توسعه کارخانه دوده فام دزفول گفت: باید در روند توسعه با درایت، ایرانی سازی کنیم و خریدها را برای اشتغالزایی از داخل انجام دهیم.
وی با بیان اینکه کارکنان شرکت با توجه به سختی شرایط اقتصادی باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرند، افزود: سود کارخانه هم باید به مردم برسد نه فقط دود آن.
کارخانه صنعتی دوده فام دزفول به عنوان چهارمین کارخانه تولید کننده دوده صنعتی در ایران در سال ۱۳۹۱ در زمینی به مساحت ۱۱ هکتار در شهرک صنعتی شماره ۲ دزفول به بهرهبرداری رسید.
این کارخانه دارای ۲ خط ۲۰ هزار تنی تولید دوده سخت و نرم به طور مجزا است که با بهرهگیری از جدیدترین تکنولوژی تولید دوده در دنیا، توانایی تولید ۱۴ گرید از انواع محصولات دوده صنعتی را دارد.
مواد اولیه مورد مصرف در این صنعت، پسماند واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی و همچنین روغن قطران زغال سنگ است.
علاوه بر صنعت تایرسازی، صنایع قطعات لاستیکی دیگری همچون تسمه نقاله برای ساخت محصولات خود از مواد اولیه شرکت دوده صنعتی فام استفاده میکنند.
به گزارش ایرنا رئیس بنیاد مستضعفان روز سه شنبه از طریق فرودگاه بین المللی آیت الله جمی آبادان وارد خوزستان شد و از فاز دوم ساختمان بیمارستان ۲۴۲ تختخوابی آیت الله طالقانی بازدید کرد که با کمک بنیاد مستضعفان با پیشرفت ۹۱درصدی در حال ساخت است.
طرح توسعه بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان طبق برنامه تا بهار سال ۱۴۰۰ به طور رسمی افتتاح میشود.
بازدید از طرح توسعه نیروگاه حرارتی یک هزار مگاواتی و شرکت فولاد کاوه اروند در خرمشهر از برنامه های فتاح در سفر به خوزستان بود.
رییس بنیاد مستضعفان امروز چهارشنبه در دومین روز از سفر خود به خوزستان از بندر امام خمینی (ره)، ماهشهر و طرح آلومینیوم مسجدسلیمان بازدید کرد و در نهایت به دزفول سفر کرد و از کارخانه دوده فام این شهرستان دیدن کرد.