رحمت الله قیصوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شیوع کرونا و محدودیت های ناشی از آن برای صنوف مختلف، آثار زیانباری را بر عملکرد اقتصادی کسب و کارها بر جای گذاشت که دولت از ابتدای سال جاری تلاش کرده است بخشی از این مشکلات را با اعطای تسهیلات جبران کند.
وی افزود: ۹ هزار و ۴۰۰ مورد تسهیلات امسال به واحدهای آسیب دیده از کرونا مصوب شد که با همکاری بانک های عامل ۷۷۰ میلیارد ریال برای جبران خسارت های ناشی از تعطیلی این واحدها در اختیار آنها قرار گرفت.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام یادآور شد: پرداخت این تسهیلات منجر به تثبیت شغل برای ۹ هزار و ۶۰۷ نفر شد و دولت همچنان به حمایت از فعالان کسب و کار در زمینه های مختلف تا ریشه کن شدن کرونا و بازگشت فعالیت ها به شکل عادی ادامه خواهد داد.
قیصوری همچنین به عملکرد استان ایلام در زمینه اشتغال فراگیر اشاره و تاکید کرد: ۱۳۷ پرونده در این زمینه تاکنون تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: ۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات تاکنون برای اجرای پروژه های مرتبط با اشتغال فراگیر در استان پرداخت و زمینه اشتغال ۴۵۴ نفر را فراهم کرده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام مهم ترین مزیت ها و قابلیت های استان را وجود ذخائر نفت و گاز ، بهره مندی از موقعیت مرزی مناسب و نزدیک ترین مرز به عتبات عالیات ، برخورداری از موقعیت و قدمت تاریخی استان برای توسعه گردشگری تاریخی ، مذهبی و عشایری ، فراوانی نسبی آب ، امکان مهار آن و وجود دشت های بزرگ برای فعالیت های کشاورزی و آبزی پروری و قابلیت تنوع بخشی به فعالیت های کشاورزی و دامداری ، دارا بدون ذخائر معدنی با کمیت و کیفیت مطلوب گمرک بین المللی و پایانه صادراتی عنوان کرد.
قیصوری گفت: مجموعه مدیریتی استان آمادگی دارد از سرمایه گذاران در زمینه های مختلف حمایت و تسهیلات مناسبی را در اختیار آنان قرار دهد تا هرچه بیشتر شاهد توسعه همه جانبه استان باشیم.
استان ایلام با مساحت ۲۰ هزار و ۱۳۸ کیلومترمربع دارای ۱۲ شهرستان و ۲۷ شهر است و بر اساس آخرین سرشماری صورت گرفته ۵۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.