رحمت الله قیصوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۳۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام طی مدت یاد شده در استان برگزار شده و ۸۱۰ پرونده در این نشست ها مطرح شده است.
وی افزود: یک هزار و ۴۳۵ مصوبه در نتیجه بررسی این پرونده ها به تصویب اعضای کارگروه رسید که از این تعداد با رایزنی و پیگیری استاندار ایلام، یک هزار و ۲۰۱ مصوبه عملیاتی شده است و ۲۳۴ مصوبه نیز یا در مراحل اجرا قرار داشته یا اجرایی نشده اند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام به روند اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری استان از سال ۹۷ تاکنون اشاره کرد و یادآور شد: چهار هزار و ۶۱۳ پرونده در این زمینه در استان مورد ارزیابی و سه هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال نیز به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.
قیصوری تاکید کرد: اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری برای هفت هزار و ۱۲ نفر در استان ایلام شغل ایجاد کرده است.
وی مهم ترین اولویت های توسعه استان را تکمیل سامانه گرمسیری ، تسریع در تکمیل طرح های مهار آب های مرزی ، سدها و شبکه های آبیاری و زهکشی عنوان کرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام اضافه کرد: اتصال استان به شبکه ریلی ، تکمیل راه های ارتباطی همچون بزرگراه حمیل - ایلام - مهران - دهلران - اندیمشک ، آزادراه پل زال ، تکمیل راه دره شهر - آبدانان (تونل کبیرکوه)، تکمیل طرح های فاضلاب شهری و آبرسانی به شهرهای ایلام ، مهران و ملکشاهی را از دیگر طرح ها و پروژه هلی اولویت دار در توسعه استان عنوان کرد.
استان ایلام با مساحت ۲۰ هزار و ۱۳۸ کیلومترمربع دارای ۱۱ شهرستان و ۲۷ شهر است و بر اساس آخرین سرشماری صورت گرفته ۵۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما