محمدکاظم منزوی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در همین رابطه پروانههای بهرهبرداری در استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۸۰ برابر رشد داشته است.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از پتروشیمی لردگان، پیشرفت ۸۰ درصدی طرح شرکت سحاب فولاد اسپادانا، پیشرفت ۶۰ درصدی نخستین طرح تولیدکننده حلالهای نفتی، راهاندازی شرکت آرد والسی لردگان پس از ۱۵ سال، جذب بزرگترین سرمایهگذاری و پیشرفت ۲۰ درصدی سومین طرح تولیدکننده تیرهای کامبوزیتی کشور از مهمترین طرحهای صنعتی سرمایهگذاری شده در استان در سالجاری بوده است.
منزوی تصریح کرد: جذب سرمایهگذاری و پیشرفت ۲۰ درصدی نخستین تولیدکننده پودرهای فلزی و متالوژی فلزات در استان، پیشرفت ۸۵ درصدی ذوب و ریختهگری شرکت فولاد سفیددشت و آغاز طرح تولید کریستال ملامین در پتروشیمی لردگان از دیگر طرحهای سرمایهگذاری شده در استان در ۹ ماهه امسال به شمار میرود.
به گفته معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، رشد ۴۳ برابری هدفگذاری نهضت ساخت داخل در استان و صرفهجویی ارزی ۳۴۳ میلیون دلاری از دیگر اقدامات شاخص این حوزه در سالجاری است.
منزوی خاطر نشان کرد: احیا و راهاندازی مجدد ۱۸ واحد صنعتی راکد، راهاندازی ۲۰ واحد سلامتمحور اقلام بهداشتی مرتبط با شیوع ویروس کرونا، رشد سه برابری و جذب ۱۰۰ درصدی کمکهای فنی و اعتباری به مبلغ ۴۸ میلیارد ریال و تحقق ۹۲ درصدی مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از دیگر اقدامات شاخص معاونت صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ۹ ماهه امسال است.
به گزارش ایرنا، بخش صنعت در تولید ناخالص چهارمحال و بختیاری ۱۲.۶ درصد است که این رقم با توجه به میانگین کشوری آن که ۳۴.۲ درصد است، نشان میدهد که بخش صنعت در استان همچنان دارای ظرفیتهای بیشماری است که شکوفایی بیش ازپیش آن میتواند مسیر توسعهیافتگی چهارمحال و بختیاری را هموارتر کند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.