عیسی منصوری شامگاه یکشنبه در نشست مشترک کارگروه اشتغال و شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این میزان تسهیلات با هدف توسعه کسب و کارهای نوآورانه، علاوه بر سهمیه قبلی به این استان اختصاص خواهد یافت.
وی با اشاره به اختصاص تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا در کشور افزود: برای مشاغل آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا در ایران ۲۰۰ هزار میلیارد ریال اختصاص داده شد.
منصوری تصریح کرد: از این مبلغ تاکنون ۱۴۰ هزار میلیارد ریال به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.
وی یادآور شد:هماکنون ۲۰ هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری ، ۱۷ هزار میلیارد ریال در بخش فرهنگ و هنر و هشت هزار میلیارد ریال در بخش ورزش به صورت تسهیلات اختصاص یافته که این مبلغ بهجز منابع قبلی است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: برای تثبیت اشتغال افراد آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا ،طرح یارانه دستمزد و مشوق بیمهای پد را سطح ملی اجرایی میشود.
وی گفت: براساس این طرح در صورت بازگشت به کار افراد بیکار شده در این دوران، ۳۰ درصد دستمزد و سهم بیمه کارفرما به صورت یارانه از سوی دولت پرداخت خواهد شد.
منصوری تاکید کرد: بانکهای عامل موظفند تا ۹ سال آینده، پس از بازگشت منابع مرتبط با تسهیلات اشتغالزایی، نسبت به پرداخت دوباره این وام به طرحهای جدید اقدام کنند.
وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت تسهیلات به طرحهای حوزههای اصلاح نژاد دام، گردشگری ارگانیک، گردشگری طبیعت و طرحهای مداخلهای توسعه در حوزه کشاورزی را در اولویت قرار میدهد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برای اشتغال و توسعه در روستاها یک میلیارد و ۵۰۰ هزار دلار برابر ۲۰۰ هزار میلیارد ریال از منابع ملی اختصاص یافته که تاکنون ۱۴۰ هزار میلیارد ریال آن تخصیص پیدا کرده است.
وی یادآور شد: اختصاص اعتبار برای ایجاد اشتغال در حوزههای گردشگری، کشاورزی و صنعت باید براساس ظرفیتهای هر منطقه باشد.
منصوری با اشاره به طرحهای پیشبینی شده در سفر معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکتهای زیر مجموعه آن به چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: کلیات این طرحها برای اجرا به تصویب رسیده و برای بهرهبرداری آنها تا پایان همین دولت تلاش میشود.
وی گفت: ۳۰ بسته کامل جدید سرمایهگذاری در روستاهای زیرمجموعه شهرستانهای ۱۰ گانه چهارمحال و بختیاری آماده و تا یک هفته دیگر برای تخصیص تسهیلات کمبهره، وامهای روستایی و کمکهای بلاعوض به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه شود.
منصوری تاکید کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی توجه به صنعتی شدن و شهرسازی باعث افزایش مهاجرت روستاییان به شهرها شد.
وی افزود: این در حالی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه روستایی با تمرکز بر ایجاد زیرساخت جزو اولویتها قرار گرفت اما نسبت به اشتغال و اقتصاد در روستا توجهی نشد و همین عامل همچنان باعث مهاجرتهای بیرویه به شهرها شد.
به گزارش ایرنا، در این نشست تعدادی از مسوولان دستگاههای اجرایی و نمایندگان بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری دیدگاهها، پیشنهادها و طرحهای خود در حوزه کارآفرینی نوآورانه و ایجاد اشتغال در روستاها را ارائه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۴
شهرکرد- ایرنا- معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای کاهش نرخ بیکاری در روستاهای چهارمحال و بختیاری، یکهزار میلیارد تسهیلات اشتغال روستایی مازاد به این استان اختصاص داده میشود.