به گزارش ایرنا، «ابوالقاسم الماسی» روز دوشنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان افزود: صرف پرداختن به اعداد و ارقام و ارائه گزارش عملکرد نمیتواند زمینه مناسب برای ارایه تحلیل درست از وضعیت قاچاق را فراهم کند.
وی اظهار داشت: باید عوامل بروز پدیده قاچاق، آسیب ها و راه های نفوذ آن شناسایی و اشکلات و موانع پیش رو به ویژه در حوزه نظارتی و نقش هر دستگاه در زمینه رفع این مشکل به طور دقیق احصا شود.
مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری همدان، فلسفه تشکیل نشست اعضای کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز را کمک به اقتصاد جامعه و مسدود کردن راه هایی که منجر به آسیب به معیشت مردم می شود، دانست.
الماسی تاکید کرد: درباره قاچاق کالا باید همه جانبه بحث و تبادل نظر کرد ور در این بین ارائه گزارش عملکرد مقدمه کار بوده و به تنهایی کافی نیست بنابراین باید در کنار ارائه گزارش، نگاه نقادانه به عملکرد با هدف شناسایی نقاط ضعف برای برداشتن موانع مشکلات و تقویت موضوع داشت.
وی گفت: باید گزارش های ارایه شده در این نشست دارای پیوست، تحلیل، با شناسایی نقاط ضعف و قوت باشد تا بتواند در کاهش قاچاق اثر گذار باشد.
مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری همدان افزود: وظیفه اصلی و تعهد اخلاقی و سازمانی هر فردی انجام صحیح و دقیق وظایف محوله است بنابراین باید با پرهیز از نگاه جزیره ای و تقویت وفاق، همدلی و هم افزایی دنبال راهکارهای موثر به ویژه درباره برخورد با پدیده قاچاق کالا بود.
الماسی تاکید کرد: علاوه بر نظارت بر چرخه عرضه کالا باید به حوزه نظارتی نیز بیش از گذشته توجه داشت چرا که طبق گزارش پلیس امنیت اتصادی عمده کالهای قاچاق مبادی قانونی دارند یعنی به صورت قانونی برای آنها مجوز صادر شده است.
وی گفت: به منظور شتاب بخشی به طرح پلاک کوبی و هویت دار کردن دام های سبک و سنگین باید از ظرفیت بخش های مختلف به ویژه فرمانداری ها، بخشداری ها، دهیاری ها و شوراها استفاده کرد.
مدیرکل دفتر سیاسی انتخابات استانداری همدان اظهار داشت: با توجه به شرایط کشور در حوزه اقتصادی، همه تلاش مسوولان ایجاد گشایش در زندگی، معیشت مردم و اقتصاد و تولید است تا مردم از تگناها و فشار اقتصادی خارج کنند.
الماسی اضافه کرد: یکی از تفاوت های اساسی انقلاب اسلامی با جهان و دیگر انقلاب ها، این است که پشتوانه مردمی عمده ترین و اساسی ترین سرمایه کشور است که اینها در راهپیمایی ها، انتخابات و دیگر همایش ها تجلی مییابد.
وی افزود: جلب اعتماد مردم و تقویت آن سبب احیای سرمایه اجتماعی شده و این امر موجب میشود که همواره تقویت، پشتیبانی و حمایت مردم را داشته باشیم .