استاندار همدان: برخورد با سرچشمه‌های قاچاق در اولویت باشد

همدان - ایرنا - استاندار همدان گفت: برخورد با قاچاق کالا و قاچاقچیان پیش از سطح عرضه باید از سرچشمه صورت گیرد تا شاهد کالای قاچاق در مغازه و فروشگاه نباشیم.

به گزارش ایرنا، سید سعید شاهرخی عصر سه شنبه در نشست اعضای کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان افزود: دستگاه های مسوول باید منابع و منافذ قاچاق را شناسایی کرده و با متخلفان از سرچشمه برخورد کنند.

وی تاکید کرد: باید به سراغ انبارها و گلوگاه های قاچاق کالا رفت و این استان را ناامن کرد تا همدان محل امنی برای عرضه کالای قاچاق نباشد.

استاندار همدان ادامه داد: مسدود کردن گلوگاه های فساد مستلزم اشراف اطلاعاتی و فعالیت های گسترده بر روی باندها است تا شاهد ورود هزاران قلم کالا به استان و توزیع تدریجی آنها در بین مغازه ها و فروشگاه ها نباشیم.

شاهرخی اظهار داشت: اعضای کمیته های زیر مجموعه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان همدان با کار دقیق و برگزاری نشست های تخصصی مستمر به مقابله علمی با پدیده قاچاق بروند.

وی اضافه کرد: نیروی انتظامی که مسئولیت کمیته اطلاعات و عملیات به آن محول شده نقش مهمی در برخورد با قاچاقچیان دارد و هنر مجموعه فعالان در این نیرو و سایر نهادهای همکار به جای برخورد با فروشندگان خُرد، قاچاقچیان عمده و دانه درشت است.

استاندار همدان از مسوولان دبیرخانه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز همدان خواست برخی از دغدغه ها و نقدها را به ویژه در زمینه خودروهای «شوتی» به ستاد مرکزی منتقل کنند.

شاهرخی اقدام دادگستری همدان در زمینه تشکیل پرونده قضایی مبنی بر «تحصیل مال نامشروع» برای عرضه کنندگان سهمیه سوخت خودروها در جایگاه سوخت از طریق در اختیار گرفتن کارت سوخت برخی وسایل نقلیه از جمله تاکسی ها را ستود.

وی با بیان اینکه آثار سوء قاچاق کالا در همه نظام های اقتصادی مشخص و روشن است افزود: قاچاق کالا آثار منفی بر روی رونق تولید و اشتغال دارد همچنین لازمه تحقق شعار سال مبارزه جدی، سازمان یافته و قوی با پدیده شوم قاچاق است.

بالاترین مقام اجرایی استان همدان از اعضای کمیته اطلاع رسانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و دیگر رسانه ها خواست آثار منفی قاچاق را برای مردم تبیین و تشریح کنند تا افکار عمومی با مسئولان در مقابله با این پدیده شوم همراه باشد.

شاهرخی تاکید کرد: همکاری سازمان صمت و جهادکشاورزی با سایر دستگاه ها به ویژه تعزیرات و دادگستری بسیار با اهمیت است چرا که در صورت شکل گیری یک نگاه مشترک در مورد برخورد با این معضل عرصه برای فعالیت قاچاقچیان تنگ تر می شود.

وی ادامه داد: ردیابی قاچاقچیان فعال در عرصه حامل های انرژی و سوخت کار دشواری نیست و باید علاوه بر برخورد با فرد متخلف مسیر عبور خودروی قاچاقچی بررسی و این مسیرها برای آنها مسدود، کور و ناامن شود.

استاندار همدان وحدت و همدلی مسئولان را عامل کسب رتبه های برتر این استان در مقابله با پدیده قاچاق کالا دانست و افزود: البته کسب رتبه برتر به معنای نبود مشکل نیست بلکه کمترین مشکل در همدان وجود دارد.

۲۱۶ میلیارد تومان کالای قاچاق ۹ ماهه سالجاری در این استان کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha