به گزارش دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، شیوع کووید –۱۹ باعث بزرگترین انقباض اقتصادی جهان شده، اما ممکن است این مساله در در طولانی مدت روزنه امیدی برای شرکت ها با واداشتن شان به مدرنیزه کردن تجارت و بالا بردن سطح سازگاری شان، ایجاد کند.
بانک مرکزی اروپا در بررسی خود از ۷۲ شرکت خدماتی و صنعتی درمورد تاثیر طولانی مدت همه گیری بر نحوه عملکرد این شرکت ها و فضای پیرامون شان پرسش کرد و در نتیجه دریافت این شرکت ها انتظار دارند دورکاری، جلسات مجازی و دیجیتالی شدن بیشتر همراه با کاهش تقاضا، بخشی از برنامه روزانه شان حتی پس از پایان کرونا باقی بماند.
بانک مرکزی اروپا در مقاله ای حاوی نتایج این بررسی نوشت: تا حد زیادی به نظر می رسد که این شرایط منعکس کننده دیدگاهی باشد مبنی بر اینکه تغییر در عادات کاری و زندگی ناشی از همه گیری به ویژه افزایش کسب و کارها و مصرف آنلاین و کاهش مسافرت ها، امری متجلی است.
این گزارش با اشاره به اینکه تغییرات به افزایش بهره وری کمک کرده، آمده: این مساله نشان می دهد که کسب و کارها چطور آموخته اند تولید را به رغم اعمال محدودیت بر نیروی کار به دلیل فاصله گذاری اجتماعی و شناسایی زمینه بازده و بهره وری مرتبط حفظ کنند.
آلمان یکی از چند کشور منطقه یورو است که قصد دارد قرنطینه ملی را در ماه جاری تمدید کند تا راهی برای مهار شیوع ویروس کرونا در این کشور باشد.
براساس این گزارش، بیش از سه چهارم از پرسش شوندگان در تحقیق بانک مرکزی اروپا گفتند که کسب و کارشان پس از همه گیری، از بهره وری بیشتر و انعطاف پذیری بالاتری برخوردار خواهد بود.
در مقایسه، برخی ایده ها که در اوایل شیوع کرونا مطرح شد، همچون این انتظارات که شرکت ها بخشی از زنجیره تامین شان را داخلی یا بومی کنند، مورد پسند واقع نشد.