مهرداد قاسمی دستگردی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به اینکه هشت نوع ماده معدنی در این استان شامل سنگ تزیینی ساختمان، مواد اولیه سیمان، گچ و شن و ماسه و سیلیس، خاک نسوز و دولومیت در این استان وجود دارد، افزود: در حال حاضر بیش از یکهزار و ۵۳۳ نفر در بخش معدن استان مشغول کار هستند که در صورت فعال شدن ۶۳ معدن غیر فعال استان، در بخش تولید و اشتغالزایی رونق ایجاد خواهد کرد.
معاون صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: معادن به عنوان پیشران اقتصادی در هر کشوری مطرح است و با توجه به گستردگی مواد معدنی و وجود ذخایر با ارزش در سطح استان، سرمایهگذاری در این بخش طی سالهای آینده رشد اقتصادی درخشانی را برای استان خواهد داشت.
وی اضافه کرد: صنایع تبدیلی این استان تنها در بخشهای فرآوری و استحصال سنگ تزیینی، تولید سیمان، آهک و گچ فعال است.
قاسمی، از استخراج چهار میلیون و ۱۰ هزار تن مواد معدنی در استان طی ۹ ماهه نخست خبر داد و گفت: توسعه، بهرهبرداری و فعالسازی معادن غیرفعال و اعطای تسهیلات بانکی، موجب افزایش حدود ۳۰ درصدی استخراج مواد معدنی این استان شد.
وی، محدودیتهای محیطزیست و منابع طبیعی را مهمترین مانع برای جذب سرمایهگذار در حوزه معادن استان ذکر کرد و تاکید کرد: اگر چه این دستگاهها ی اجرایی متولی دستورالعملهای برای موافقت نکردن با اکتشاف در این مناطق بکر طبیعی دارند، اما از سوی دیگر ذخایر ارزشمند معدنی در این مناطق نهفته است که با استخراج آن میتوان تحول بزرگی در استان ایجاد کرد.
وی ، میزان درآمد سالانه دولت از بخش معادن این استان را هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کرد و افزود: این میزان در دولت تدبیر و امید به طور متوسط به بیش از ۱۲ میلیارد ریال رسیده است.
به گزارش ایرنا، ۱۶۴ معدن و غیر فعال با ۶۷۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان وجود دارد که برای حدود یکهزار و۵۳۳ نفر اشتغال ایجاد کرده است.