به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی فرمانداری رزن، «سیدرضا سلامتی» در جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان، افزود: این تسهیلات با هدف جبران خسارتهای وارده به واحدهای صنفی با توجه به تعطیلی و رکود کسب و کارها ناشی از همه گیری ویروس کرونا پرداخت شده که این روند حمایتی همچنان ادامه داد.
وی اظهار داشت: درهمین ارتباط روند نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی بر اساس دستورالعمل های ابلاغی ستاد مقابله با کرونا نیز در شهرستان رزن با قوت ادامه دارد و با واحدهای متخلف و بی توجه به پروتکل های بهداشتی برخورد قانونی می شود.
فرماندار رزن با اشاره به انجام هفت هزار و ۱۳۵ مورد گشت و بازرسی مشترک دستگاههای نظارتی و بهداشتی شهرستان بر فعالیت اصناف، گفت: برهمین اساس ۵۶ واحد صنفی(توزیعی و خدماتی) دراین شهرستان از ابتدای سال تاکنون به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی پلمب شده است.
وی تصریح کرد: اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی با همراهی و همکاری موثر مردم، اصناف و نظارت مستمر دستگاه های مسوول موجب شد که با بهبود شرایط و کاهش روند ابتلا به ویروس کرونا، شهرستان در وضعیت زرد قرار بگیرد.
سلامتی، برخورد جدی با قاچاق دام و نظارت بر توریع سهمیه های تنظیم بازار را از دیگر اقدامات موثر انجام شده در شهرستان رزن عنوان کرد و افزود: تمامی دستگاهها، ارگانها، دانشگاهها، نهادهای دولتی و عمومی و مراکز توزیع و مصرف کالاهای اساسی دراین شهرستان ملزم به ثبت نام در سامانه جامع تجارت شده اند.
در پی شیوع ویروس کرونا و اثرگذاری آن بر فعالیت برخی از کسب و کارها، دولت با هدف حفظ اشتغال موجود در بنگاهها و حمایت از کارگران و فعالان اقتصادی با انتخاب ۱۴ رسته شغلی، ثبت نام پرداخت تسهیلات حمایتی را آغاز کرد و مشمولان برای گرفتن وام به بانکها معرفی شدند، نرخ سود این تسهیلات ۱۲ درصد است و دوره بازپرداخت تسهیلات، با احتساب دوره تنفس از اول آبان ماه، به مدت ۲ سال و تسهیلات تا سقف ۱۶ میلیون تومان، نیازمند سفته فرد متقاضی یا چک به تشخیص بانک و تسهیلات ۱۶ تا ۴۸ میلیون تومانی نیازمند سفته متقاضی یا چک به همراه یک ضامن است.