به گزارش ایرنا، روزنامه داون روز چهارشنبه در سرمقاله خود با عنوان "هدف قرارگرفتن حوثیها" از اقدام واشنگتن علیه انصارالله به شدت انتقاد کرد و افزود: انصارالله یکی از بازیگران اصلی سیاسی در یمن و همچنین دارای تشکیلات قدرتمند نظامی است. این گروه در تقابل با تهاجم ائتلاف خارجی به رهبری سعودی که از سال ۲۰۱۵ آغاز شد، نقش مرکزی را ایفا میکند.
این روزنامه پاکستانی اقدام ضدیمنی آمریکا را نامفهوم و گامی برای خشنودی طرف سعودی دانست و افزود: حوثیها هم اکنون در یمن در جبهههای مختلف مبارزه میکنند و درک اقدام اخیر دولت ترامپ برای اعلام جنبش انصارالله به عنوان یک گروه تروریستی خارجی بسیار دشوار است، اقدامی که کاخ سفید تنها چند روز به پایان ریاست جمهوری دونالد ترامپ، مرتکب آن شد.
داون نوشت: معلوم نیست منطق آمریکاییها از این اقدام چیست، البته غیر از ارائه یک هدیه فراق به آل سعود شاید هدف دیگری نباشد. کاخ سفید همچنین با انتقادات شدید از داخل کشور و همچنین در سطح بین المللی مواجه است.
این روزنامه پاکستانی هشدار داد که اقدام ضدیمنی دولت ترامپ به احتمال زیاد پیامدهای جدی انسانی و سیاسی به دنبال خواهد داشت. همزمان برخی قانون گذاران آمریکایی نیز با این تصمیم مخالفند زیرا چنین اقدامی هیچ تاثیری بر جلوگیری از درگیریها در یمن نخواهد گذاشت.
داون ابراز امیدوار کرد که با آمدن دولت جدید آمریکا به ریاست جو بایدن، وضعیتی پیچیده که اکنون پیچیدهتر شده را مدیریت کند و اولین گام میتواند با مطالبه واشنگتن از ریاض برای پایان خشونت و پیشبرد حل و فصل مسالمت آمیز باشد.
این روزنامه انگلیسی زبان نوشت: میلیونها یمنی از گرسنگی و بیماری مزمن رنج میبرند. آنچه آنها نیاز دارند پایان فوری این جنگ ویرانگر و بازسازی زندگی و کشورشان است.
وزارت امور خارجه ایالات متحده روز دوشنبه گذشته اعلام کرد که قصد دارد تا نام جنبش انصارالله یمن را در لیست سازمانهای تروریستی قرار دهد.
«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز گفت: این وزارتخانه تصمیم خود برای قرار دادن نام انصارالله در لیست «سازمان تروریستی خارجی» را به کنگره ابلاغ کرده است.
بیش از شش سال است که یمن شاهد جنگی است که ۲۳ هزار و ۳۰۰ نفر جان خود را در نتیجه حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی، از دست دادهاند و طبق اعلام سازمان ملل ۸۰ درصد جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفری یمن برای زنده ماندن در بدترین بحران انسانی نیاز مبرم به کمکهای جهانی دارند ولی این درگیری به دلیل مسائل منطقهای پیچیدهتر شده است.
از مارس ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت کرده است و ارتش یمن و انصارالله در کنار ملت این کشور از خود دفاع میکنند که تاکنون ادامه دارد و تلاش نهادهای بین المللی برای خاتمه دادن به آن هر بار با کارشکنی عربستان ناکام مانده است.