به گزارش دانشگاه فردوسی مشهد، منصور غلامی در این پیام خطاب به رییس دانشگاه فردوسی مشهد آورده است: درگذشت آن استاد برجسته را که نمونه تمام عیار مدیر دلسوز و متعهد بود به جنابعالی، همکاران دانشگاه فردوسی و خانواده آن مرحوم تسلیت میگویم و از خداوند سبحان رحمت واسعه برای ایشان مسئلت دارم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی نیز درگذشت این استاد را خلاء در جامعه علمی استان دانست و گفت: امیدوارم این خلاء به همت تلاشگران علمی، پر شود.
آیت الله سید احمد علم الهدی همچنین پس از اقامه نماز بر پیکر این استاد فقید افزود: در دهه ۶۰ که او رییس دانشگاه فردوسی بود در سمینار روسای دانشگاه ها در دانشگاه خاوران با وی در ارتباط بودم و او را فردی متعبد و پابرجا شناختم.
دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز طی پیامی خطاب به دکتر محمد کافی نوشت: دانشگاه فردوسی مشهد نمونههای کمنظیر از مدیران خوشنام و متعهد را به جامعه دانشگاهی کشور عرضه داشته است که بیشک جایگاه مرحوم استاد ارجمند دکتر حسین اشتیاق حسینی در آن میان برجسته و زبانزد است.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز در پیام خود به این مناسبت آورده است: رحلت استاد ولایتمدار و اندیشمند فرزانه، شادروان دکتر حسین اشتیاق حسینی استاد شیمی دانشگاه فردوسی مشهد، جامعه علمی و دانشگاهی را در ماتمی اندوهناک فرو برد.
سید مهدی حسینی مطلق در این پیام افزود: مصیبت فقدان این استاد و محقق توانا را که عمر پربرکت خود را در راه گسترش علم و فناوری، کمک به توسعه علمی کشور و تربیت شاگردان برجسته سپری کرد به جامعه علمی، شاگردان و به ویژه خانواده ایشان تسلیت میگویم و از خداوند بزرگ برای آن فقید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر خواستارم.
سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی نیز در پیامی ضمن اظهار تاسف از فقدان این استاد برجسته نوشت: درگذشت شیمیدان برجسته کشور و رییس اسبق دانشگاه فردوسی و علوم پزشکی مشهد، دکتر حسین اشتیاق حسینی بعد از عمری مجاهدت و خدمات موثر علمی و تربیت شاگردان موفق باعث اندوه و تألم فراوان گردید.
در ادامه این پیام آمده است: فعالیتهای برجسته علمی و مدیریتی این استاد انقلابی و با اخلاص وی را از نقش آفرینی های موثر اجتماعی به ویژه راه اندازی مدارس دانشوران در مناطق محروم شهر و تجهیز مراکز علمی برای گسترش علم و فناوری و کمک های خیرخواهانه ایشان به محرومان و نیازمندان باز نداشت.
این پیام میافزاید: وی از همان ابتدای تأسیس بسیج اساتید در کشور از همراهان و حامیان این شجره طیبه بود و تا ماه های پایانی عمر پربرکت خود به عنوان عضو هیات اندیشه ورز بسیج اساتید دانشگاه های خراسان رضوی، مشاوری امین و دلسوز و در پیشاهنگی برنامه ها موثر بود.
مرحوم دکتر حسین اشتیاق حسینی در سال ۱۳۲۶ در شهر تبریز چشم به جهان گشود. وی دانشگاه فردوسی مشهد را برای کار و تدریس انتخاب کرد و از سال ۱۳۵۸ در این دانشگاه استخدام شد.
مرحوم اشتیاق حسینی مدت کوتاهی پس از تدریس و انقلاب فرهنگی بعد از بازگشایی دانشگاهها یک سال مسوولیت دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد را بر عهده داشت.
وی سپس چهار سال معاونت آموزشی دانشگاه را مدیریت کرد و عضو هیات رییسه دانشگاه فردوسی مشهد بود. آن مرحوم از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۹ نیز به مدت پنج سال ریاست دانشگاه فردوسی مشهد را بر عهده داشت.