علی شهریارپور روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نیاز به پایگاه اطلاعاتی برای جمعآوری و ارائه جزییات طرحهای پژوهشی، پیش از این در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان مطرحشده بود، افزود: بر همین اساس، سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری به عنوان دبیرخانه این کارگروه، ایجاد بانک اطلاعاتی پژوهشی استان را در دستور کار خود قرار داد.
وی ارتقای همافزایی، سهولت در دسترسی به اطلاعات و نتایج طرحهای پژوهشی و کاهش هزینهها و جلوگیری از اجرای طرحهای تکراری را از اهداف راهاندازی این بانک اطلاعاتی بیان و تصریح کرد: در مرحله نخست راهاندازی این پایگاه، اطلاعات ۳۰۰ طرح پژوهشی که از سال ۹۵ تاکنون در دستگاههای اجرایی و مراکز آموزش عالی استان اجرا شده است در سامانه آموزشی مدیریت آموزش و یادگیری الکترونیک به نشانی http://chb.mpedu.ir ثبت شد.
شهریارپور، عنوان طرح، نام دستگاه اجرایی، نام مجری، میزان اعتبار، زمان اجرا، روش تحقیق، کلمات کلیدی، چکیده، نتایج حاصله و اطلاعات پژوهشگر و همکاران را از جزئیات ثبتشده در بانک اطلاعات طرحهای پژوهشی برشمرد.
وی اظهار داشت: به زودی با همکاری دستگاههای اجرایی، اطلاعات طرحهای پژوهشی مربوط به قبل از سال ۹۵نیز در این بانک اطلاعاتی برای بهرهبرداری پژوهشگران و متخصصان دانشگاهی ساماندهی خواهد شد.
شهریارپور در ادامه با بیان اینکه تمامی ۱۳ طرح پژوهشی مصوب شورای برنامهریزی چهارمحال و بختیاری در سال ۹۸ با اعتبار چهار میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال به مرحله عقد قرارداد رسید و وارد مراحل اجرایی شدهاند، افزود: مطالعات یکی از طرحها با عنوان «راهکارهای جلب و توسعه مشارکتهای مردمی در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی» نیز به پایان رسیده است و در مرحله دریافت کد رهگیری از سامانه "سمات" قرار دارد.
به گزارش ایرنا، در آخرین نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری چهارمحال و بختیاری در دیماه امسال، ۳۴ طرح اولویتدار پژوهشی از میان ۱۳۸ طرحهای پیشنهادی دستگاههای اجرایی این استان در سال ۹۹ تعیین و معرفی شد.