اقبال عباسی شامگاه شنبه در کارگروه آموزش و پژوهش چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تمامی طرحهای پژوهشی موفق دانشگاه شهرکرد که در تهیه آنها از منابع داخلی و خارجی استفاده شده است، برای الگوبرداری به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شود.
وی افزود: در تهیه و تدوین طرحهای پژوهشی، علاوه بر مؤلفههای علمی به اقتصاد مقاومتی، مباحث دانشبنیان، جهش تولید و رونق اقتصادی توجه و نتایج و دستاوردهای این طرحها مشخص و اعلام شود.
عباسی تصریح کرد: در صورت جذب نشدن اعتبارات پژوهشی هر کدام از دستگاههای اجرایی استان، اعتبار مربوطه از دستگاه سهلانگار کسر و به دستگاه اجرایی دیگر اختصاص داده میشود.
رییس دانشگاه شهرکرد نیز گفت: توسعه ارتباط پژوهشی متقابل با مراکز علمی و پژوهشی خارجی از برنامههای این دانشگاه است.
سعید کریمی تاکید کرد: دانشگاه شهرکرد تاکنون برای انجام امور پژوهشی با ۱۲ کشور دنیا از جمله فرانسه، تاجیکستان، اسلوونی، انگلستان، بلغارستان، عراق، آلمان، افغانستان و لهستان همکاری مشترک داشته و نتیجه این همکاریها تهیه ۳۰۰ مقاله علمی بوده است.
وی اظهار داشت: متاسفانه اعمال تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران، بر روند فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی در مراکز آموزش عالی تاثیرگذار بوده است.
کریمی تصریح کرد: دانشگاه شهرکرد تاکنون ۲۷ دانشجوی خارجی از کشور افغانستان در رشتههای فنی و مهندسی، حقوق، ادبیات فارسی، زبان انکلیسی و فیزیک مقطع کارشناسی ارشد و دکترا پذیرش کرده است،که از این تعداد تاکنون هفت نفر دانشآموخته شده و ۲۰ نفر در حال تحصیل هستند.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: دانشگاه شهرکرد با بهرهمندی از اعتبارات سازمانهای بینالمللی طرحهای موفقی را تهیه و ارایه کرده است.
علی شهریارپور تاکید کرد: در سال گذشته ۱۳ طرح پژوهشی برای هفت دستگاه اجرایی چهارمحال و بختیاری مصوب شده که تهیه آنها تا پایان سالجاری فرصت دارد.
به گزارش ایرنا، مجموع اعتبارات پژوهشی دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری در سال گذشته چهار میلیارد و ۸۴۵ میلیون ریال از محل یک درصد اعتبارات پژوهشی استان با ۱۹ اولویت بوده است.
هم اینک هفت هزار دانشجو در ۱۹۵ رشته گرایش در ۸ دانشکده دانشگاه شهرکرد مشغول تحصیل هستند.
این دانشگاه از حضور ۳۵۰ عضو هیات علمی بهرهمند است که در عرصههای ملی و بین المللی دستاوردهای علمی متعددی کسب کردهاند.
نظر شما