ساری - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران از اهدای ۸۰ میلیارد ریال اعتبار توسط یک فرد خیر و نیکوکار برای خرید چهار هزار و ۴۰۰ دستگاه تبلت برای دانش‌آموزان زیرپوشش این نهاد خبر داد.

روابط عمومی اداره کل کمیته امداد مازندران روز دوشنبه به نقل از حجت‌الاسلام بشیر عالیشاه گفت: با تمهیدات صورت گرفته ۵۰ درصد از اعتبار مورد نیاز توسط این نهاد و بقیه نیز توسط این فرد خیر و نیکوکار تامین شده است.

وی اظهار داشت که تا پایان بهمن ماه جاری به تمامی دانش آموزان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) که فاقد گوشی هوشمند و تبلت هستند، این ملزومات اهدا می شود.

ومدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با بیان اینکه با مشارکت خیران و نیکوکاران شرایط تحصیل در فضای مجازی برای تمامی دانش آموزان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران فراهم شده است، افزود: هم اکنون هشت هزار و ۵۰۰ دانش آموز و یکهزار و ۶۰۰ دانشجو از خدمات فرهنگی، تحصیلی و حمایتی این نهاه بهره‌مند هستند.

وی توضیح داد که در پی همه‌گیری ویروس کرونا و برای بهره‌مندی بیشتر دانش آموزان از فضای آموزشی مجازی و شبکه شاد، تهیه گوشی و تبلت، نیاز ضروری بود که با بررسی‌های صورت گرفته، ۵۰ درصد از این دانش آموزان فاقد این ملزومات بودند که با تلاش روسای ادارات کمیته امداد شهرستان‌ها و تعامل با خیران و فرمانداران، از ابتدای سال تحصیلی جدید تاکنون یکهزار و ۴۰۰ دستگاه گوشی هوشمند و تبلت تهیه و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گرفت.

از ابتدای سال تحصیلی جاری و طبق داده‌های از مجموع ۵۰۸ هزار دانش آموزان مازندرانی، حدود ۴۰ هزار تن برای بهره گیری از آموزش مجازی از داشتن تلفن همراه هوشمند و تبلت محروم بودند که تاکنون اقدامات زیادی برای رفع مشکل این دانش آموزان انجام شد.

داده‌های آماری نشان می‌دهد که از مجموع ۴۰ هزار دانش‌آموز فاقد تجهیزات هوشمند،۱۴ هزار تن در مدارس زیر ۵۰ نفر تحصیل می کنند که به علت آموزش حضوری طبق پروتکل‌ها نیازی فوری به تجهیزات هوشمند نداشتند و سرفصل های آموزشی آنها طبق بررسی ها حتی جلوتر از دانش آموزان مجازی است.

تا اواخر آبانماه امسال ۱۴ هزار دستگاه تبلت و گوشی تلفن همراه از سوی نهادهای خدماتی همچون بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برای دانش آموزان محروم و نیازمند خریداری و به آنها تحویل شد و علاوه بر این ۶ هزار مورد تسهیلات ارزان قیمت بانکی هم به والدین دانش آموزان برای خرید تجهیزات هوشمند اعطا شد که با احتساب این آمار ۲۰ هزار دانش‌آموز استان از تجهیزات هوشمند برخودار شدند.

همچنین حدود سه هزار گوشی هوشمند و تبلت هم با منابع شخصی و محلی مانند کمک همسایگان ، هم محله ای ها و غیره خریداری شده و این دانش آموزان هم اکنون در شبکه شاد حضور دارند و آموزش را به صورت مجازی فرا می گیرند.

اگر چه هنوز حدود چهار هزار دانش آموز استان از تلفن همراه و تبلت هوشمند محروم هستند ، ولی طبق توافق های صورت گرفته ، بانک های مازندران متعهد به پرداخت ۱۲ هزار مورد تسهیلات خرید تجهیزات هوشمند دانش آموزی بودند که تاکنون تنها ۵۰ درصد آن محقق شد و در صورت تحقق بقیه تسهیلات بانکی، شاهد رفع کامل این محرومیت برای تمامی دانش آموزان استان خواهیم بود.

حجت‌الاسلام علیشاه  در بخش دیگری از سخنان خود گفت:در این روزها و شرایط سخت کرونایی که بسیاری از افراد با مشکلات معیشتی، مسکن، عمرانی، درمانی، اشتغال مواجه هستند، خیران می توانند با همراهی و مشارکت خود به کمیته امداد در خدمت رسانی بهتر به نیازمندان کمک بیشتری کنند.

وی از خیران خواست در روزهای پایانی سال در تهیه سبد غذایی، کیف و کفش و پوشاک همچون گذشته کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران را یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ تن از زوج‌های جوان زیرپوشش این نهاد حمایتی در نوبت دریافت جهیزیه و تسهیلات ازدواج هستند، ابراز امیداوری کرد با کمک خیران و نیکوکاران این افراد نیز روانه خانه بخت شوند.

وی اظهار داشت که با تلاش‌های صورت گرفته ساخت یکهزار واحد مسکن مددجویی در مازندران آغاز شده است و بی‌شک با کمک و همدلی خیران و نیکوکاران در این بخش نیز، سرپناهی امن برای نیازمندان ایجاد می‌شود.

کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۸۰ هزار و ۹۲۴ خانوار را زیر پوشش دارد که و از این تعداد، ۶۷ هزار و ۶۷۳ خانوار معیشت بگیر هستند.

استان مازندران در سال تحصیلی جدید ۵۰۸ هزار دانش آموز دارد که از مقطع ابتدایی تا پایان متوسطه دوم در حال تحصیل هستند.