به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، « خسرو شهبازی» افزود: از این میزان نهاده دامی ۷۶۸ هزار تن سبوس، کنسانتره ۴۰۴ هزار تن، سویا ۲۱۸ هزار تن، ذرت دانه ای ۶۷۷ هزار تن، جو ۵۳۴ هزار تن، تفاله چغندر قند ۸۳ هزار تن، ذرت علوفهای ۱۴۴ هزار تن، گندم دامی ۱۰۸ هزار تن، دان طیور ۱۶۳ هزار تن، پودر صدف ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن و سایر نهادهها ۲۱۵ هزار تن بوده است.
شهبازی در باره نهاده کود اظهارداشت: در ۹ ماهه امسال حدود ۹۲۲ هزار تن انواع کودهای شیمیایی، ریزمغذی و آلی زیستی توسط کارگزاران و تشکل های زیر مجموعه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بخش کشاورزی توزیع شد.
وی گفت: از کل کودهای کشاورزی توزیع شده توسط این تشکل، ۳۱۱ هزار تن آن مربوط به سهمیه کود شیمیایی یارانه ای بوده است.
شهبازی افزود: سهمیه کود یارانه ای شیمیایی ما در سال جاری ۴۳۶ هزار تن بود که ۱۸ درصد از سهم کل کود شیمیایی کشور را تشکیل می دهد.
وی میزان تامین و توزیع کودهای ریز مغذی در بخش کشاورزی توسط تشکل های این سازمان را ۱۶ هزار و ۱۹۶ تن و کودهای آلی زیستی را حدود ۶۵ هزار و ۸۰۰ تن عنوان کرد.
معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران درباره نهاده سموم و بذرهای اصلاح شده نیز اظهار داشت: در ۹ ماهه امسال ۲۶۳۷ تن سم و ۲۰۲ هزار و ۶۰۰ تن انواع بذر اصلاح شده در بخش کشاورزی تامین و توزیع شد.
شهبازی در مورد ماشین آلات کشاورزی گفت: طی مدت یاد شده، تامین و توزیع ۳۱۱ دستگاه تراکتور و کمباین و ۴۶۴ دستگاه ادوات و دنباله بند را داشته ایم.
به گزارش ایرنا، طبق مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار در آذرماه، نرخ هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی یک هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه هزار ۱۰۰ تومان و کنجاله سویا سه هزار و ۲۰۰ تومان تعیین شد، در حالی که قیمت هر کیلوگرم ذرت بیش از چهار هزارتومان و کنجاله سویا بیش از ۱۵ هزارتومان در بازار آزاد به فروش می رسد.