محمد مددی روز پنجشنبه در بازدید از کارخانه صنایع غذایی «سحر» اظهار داشت: این محصولات جزو اقلام مشمول استاندارد اجباری در تمام بخشهای صنایع غذایی، کشاورزی، ساختمانی، معدنی، خودرو، نیرو محرکه، بسته بندی و سلولزی هستند.
او گفت: این محصولات از ابتدای سال جاری در واحدهای صنعتی استان تولید شدند و برای ورود به بازار مصرف داخلی و خارجی نیازمند دریافت نشان استاندارد بودند.
مدیرکل استاندارد همدان خاطرنشان کرد: تولید کالاها و ارائه خدمات مشمول مقررات استاندارد اجباری، بدون دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران و یا تائیدیه آن، جرم محسوب میشود و مرتکبان طبق قانون مجازات میشوند.
مددی با تاکید بر اینکه رعایت استاندارد پیشنیاز جهش تولید است گفت: تولید با کیفیت اصل مهمی در توسعه بازار محصولات به شمار میآید و مدیران کنترل کیفیت به نمایندگی از استاندارد بر فرایند تولید براساس موازین تعریف شده نظارت می کنند.
وی از شرکت صنایع غذایی «سحر» به عنوان یکی از صنایع تحت پوشش استاندارد اجباری یاد کرد و افزود: این واحد تاکنون برای ۷۵ محصول خود پروانه نشان استاندارد دریافت کرده و بسیاری از تولیدات آن صادراتی است.
مدیرکل استاندارد استان همدان تاکید کرد: محصولات تولیدی این واحد صنعتی تبدیل به یک برند معتبر شده و در سالهای متمادی جزو صادرکنندگان برتر کشور و استان بوده و باید همواره برای پایداری این اعتبار و اعتماد عمومی تلاش کند.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی سحر نیز با اشاره به اشتغال یک هزار و ۵۰۰ نفر در هشت شرکت و ۲۴ شعبه گفت: تولید محصول باکیفیت رمز حضور موفقیتآمیز محصولات ما در فروشگاههای چندین کشور دنیاست.
مسعود توتونچیان از کشت محصولات ارگانیک با مدیریت کارشناسان بخش کشاورزی و صنایع غذایی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴۰۰ هکتار از مزارع را با هدف تولید محصول سالم و عاری از آلاینده ها تحت پوشش قرار داده ایم.
وی یادآوری کرد: کاهش نمک، شکر و چربی از دیگر مواردی است که در آزمایشگاه های ما بررسی شده و هم اکنون چندین محصول با این ویژگی تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.
توتونچیان به اجرای طرح توسعه اشاره کرد و افزود: تولید کنسروهای گوشتی، تولید و بسته بندی میوه خشک و سبزیجات را در برنامه داریم که بیتردید در اشتغال و رونق اقتصادی استان همدان بسیار اثرگذار است.
۶۱۰ محصول در استان همدان دارای پروانه نشان استاندارد هستند.