به گزارش ایرنا، با توجه به اجرای افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت نان در استان چهارمحال و بختیاری از بهمن ماه، یکی از مطالبات و دغدغههای جدی مردم، ارتقای کیفیت نان در این استان است.
برخی از مردم با توجه به افزایش قیمت نان، خواهان افزایش کیفیت نان هستند، تا از این طریق دورریز نان و ضایعات آن کاهش یابد و کمکی به سبدخانوارها به ویژه اقشار کم درآمد و محروم باشد.
در همین راستا سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان در نظر دارد با تشدید بازرسیهای بر روند کیفیت نان و جلوگیری از قاچاق آرد نظارت بیشتری داشته باشد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در شهرستان شهرکرد سه گروه و در هریک از ۹ شهرستان دیگر یک گروه ۲ نفره ،نظارتهای ماهانه خود را بر نانواییهای فعال در استان تشدید میکنند و چنانچه در این بازرسیها موردی از تخلف به ویژه در حوزه کیفیت نان شناسایی شود، با واحد متخلف به شدت برخورد میشود.
غلامرضا قائدامینی افزود: امسال ۱۰ هزار و ۴۴۵ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی استان انجام گرفته که در این بازرسیها ۵۲۴ مورد تخلف شناسایی و برای آن ۳۹۹ پرونده تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
قائدامینی، ارزش ریالی این تخلفات را بیش از ۲۶ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، عرضه خارج از شبکه و درج نکرن قیمت از جمله این تخلفات بوده است.
وی، رعایت نکردن موارد بهداشتی را بیشترین تخلف کشف شده در بازرسیهای انجام شده از واحدهای نانوایی استان اعلام کرد و گفت: در سالجاری ۱۱۹ مورد تخلف در این حوزه شناسایی شده که در نهایت منجر به پلمب سه واحد نانوایی در استان شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین سه واحد نانوایی دیگر نیز به سبب تخلف در حوزه آرد در سالجاری پلمب شده است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از مردم استان درخواست کرد تا تخلفات شکل گرفته و یا شکایتهای خود را از طریق تلفن ۱۲۴ اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری بیش از یک هزار واحد نانوایی فعال است.
همچنین سرانه مصرف آرد در استان به ازای هر فرد هشت کیلوگرم در ماه اعلام شده است.